چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
دوشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
کد خبر: ۵۲۴۴۴
در گفتگو با فراز‌ مطرح شد:

آغاز پیگیری اتفاقات مرکز توانبخشی «احسان» توسط دادستان اهواز

آغاز پیگیری اتفاقات مرکز توانبخشی «احسان» توسط دادستان اهواز
با انتشار یک ویدئو دلخراش در پیج کمپین معلولان در فضای مجازی‌، تصاویر آزار دهنده‌ای از برخورد و نحوه رسیدگی به مددجویان مرکز توان‌ بخشی«‌احسان‌» اهواز منتشر شد که این تصاویر باعث جریحه دار شدن احساسات عمومی در فضای مجازی شد. فراز در یک گفتگوی تلفنی با «‌صادق جعفری‌چگنی‌» صحت و سقم این ویدئو را جویا می‌شود.
نویسنده :
شهریار کریمی

         

دادستان اهواز در گفتگو با «فراز»‌، از پیگیری ویدئو منتشر شده در فضای مجازی در خصوص نحوه نامناسب نگهداری از مدد‌جویان مرکز توان‌بخشی «احسان اهواز» خبر داد.                                                                          

 «صادق جعفری چگنی»‌، در خصوص ویدئو منتشر شده در کمپین معلولان که به سرعت در فضای مجازی منتشر شد و باعث جریحه‌دار شدن احساسات کاربران در فضای مجازی شد به خبرنگار فراز گفت: «با توجه به اهمیت موضوع و تماس‌های مردمی در این خصوص‌، این موضوع به سرعت تحت پیگیری قرار گرفت و همان روز انتشار ویدئو خودم شخصا در محل مرکز توان‌بخشی بهزیستی احسان اهواز حاضر شدم و ضمن بازدید کامل از این مرکز‌، فیلم دوربین مدار بسته مرکز توان‌بخشی مذکور را هم بررسی کردیم و دستورات لازم قضایی جهت بررسی بیشتر موضوع صادر شد و این موضوع با جدیت در دست بررسی دادستانی استان خوزستان قرار گرفت.‌»

دادستان اهواز در خصوص توضیحات مسئول مرکز توان‌بخشی احسان پیرامون ویدئو منتشر شده گفت:‌ «‌رئیس مرکز توان‌بخشی احسان در خصوص ویدئو منتشر شده توضیح داد‌:‌‌ بیماری که ویدئو آن به همراه دو تن از مدد‌کاران آن مرکز منتشر شد از بیماران اُتیسمی و از جمله ممدجویان پر خطر است که کنترل و مراقبت از این گونه بیماران با سایر بیماران بسیار سخت و متفاوت است.»           

دادستان استان خوزستان در ادامه صحبت‌های خود به فراز توضیح داد‌: «در معاینه بدنی از بیماری که فیلم‌ او در فضای مجازی منتشر شد هیچ‌گونه آثار جرح و کبودی دیده نشد و تحقیقات ما کماکان در خصوص این مرکز و نحوه نگهداری از مدد‌جویان این مرکز ادامه دارد.»                                                                                                

چگنی در ادامه گفت‌: «‌فیلم منتشر شده‌ در واقع مربوط به‌۳‌ الی ۴‌ماه پیش بوده است که ویدئو آن طی روز‌های گذشته منتشر شده است‌، با این حال موضوع نحوه نگهداری از معلولان این مرکز تحت بررسی بیشتر و دقیق‌تر قرار گرفته و پس از اتمام تحقیقات نتیجه آن را در اختیار اصحاب رسانه قرار می‌‌‌دهیم.»                                                               

                                                          

در ویدئو منتشر شده از مرکز توان‌بخشی احسان اهواز خشونت و بد‌رفتاری دو نفر از پرسنل آن مرکز نشان داده می‌شود که یکی از معلولان را به شکل عجیبی حمل می‌کنند و روی زمین می‌خوابانند‌، اما نشانی از ضرب و جرح معلول مذکور در  فیلم دیده نمی‌شود. همچنین در این ویدئو یک معلول برهنه و یک معلول در حال تشنج روی تخت  دیده می‌شود بدون آنکه کسی به او رسیدگی کند.                                                                                                     

«‌جعفر شربیانی‌‌»‌، کارشناس اداره کل روابط عمومی بهزیستی کشور نیز اعلام کرد که بررسی‌ها در مورد این مرکز توان‌بخشی از سوی سازمان بهزیستی کشور آغاز شده است و نتیجه این بررسی‌ها به زودی اعلام می‌شود.                  

 

 

حجم ویدیو: 5.02M | مدت زمان ویدیو: 00:01:06 دانلود ویدیو
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماجرای کلاهبرداری «سایت‌های پورن» از مردان میانسال چیست؟

با این ۶ نقص بزرگ جنگنده F-35 آشنا شوید!

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

پیشنهاد سردبیر
زندگی