۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۱۲:۳۰
دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰
کد خبر: ۵۲۵۸۰

لایحه "معاهده انتقال محکومان بین ایران و بلژیک" در کمیسیون امنیت ملی تصویب شد

لایحه
ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دستور نخست کمیسیون بررسی لایحه "معاهده انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی بلژیک" بود که پس از بررسی در کمیسیون تصویب شد.

ابوالفضل عمویی در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: دستور نخست کمیسیون بررسی لایحه "معاهده انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی بلژیک" بود که پس از بررسی در کمیسیون تصویب شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: این لایحه در تیرماه در هیأت وزیران تصویب شده و جهت تصویب به مجلس ارسال شده است و کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون اصلی و کمیسیون امنیت به عنوان کمیسیون فرعی آن را پیش از رسیدگی در صحن علنی بررسی کردند که نتیجه بررسی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مثبت بود.

وی ادامه داد: بر اساس این معاهده، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی بلژیک در رابطه با انتقال محکومان با یکدیگر همکاری می‌کنند.

عمویی با اشاره به حضور مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه در نشست امروز کمیسیون گفت: علیرضا عنایتی در نشست امروز گزارشی از تحولات سیاسی در کشورهای حوزه فعالیت خود ارائه داد و ابعاد سفر جو بایدن رییس جمهور آمریکا به منطقه و همچنین تحولات عراق را تشریح کرد و اعضای کمیسیون هم درباره تحولات منطقه اظهارنظر کردند. براساس ارزیابی‌ها سفر بایدن به منطقه، موفقیتی برای ایالات متحده به همراه نداشته است.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد:‌ در نشست امروز شهریار حیدری رئیس کمیته مرز کمیسیون هم گزارشی از بازدید هیات کمیته مرز به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوب شرق کشور ارائه کرد و مقرر شد که موضوع تقویت حفاظت از مرزهای جنوب شرق کشور در مناطقی که خلا وجود دارد پیگیری شود.

وی با اشاره به حضور نمایندگان وزارت اطلاعات در جلسه امروز کمیسیون گفت: در این نشست گزارش دقیقی از دستگیری یک تیم تروریستی وابسته به سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی که با هدف ضربه به یک مرکز صنایع حساس دفاعی کشور وارد ایران شده بودند، توسط نمایندگان وزارت اطلاعات ارائه شد.

عمویی خاطر نشان کرد: اشراف نیروهای اطلاعاتی کشور بر سرویس‌های دشمن در داخل و خارج از ایران در این پرونده، مورد تقدیر اعضای کمیسیون امنیت ملی قرار گرفت.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
پیشنهاد سردبیر
زندگی