۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۵۸
دوشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۵۳۶۵۰

آشتی کنان بزرگ در اردوی تیم ملی

آشتی کنان بزرگ در اردوی تیم ملی
بالاخره و پس از کش و قوس های فراوان رامین رضاییان به اردوی تیم ملی دعوت شد.

مدافع راست فیکس تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه پس از رفتن کارلوس کی روش، مدت ها می شد به تیم ملی دعوت نمی شد و پس از برکناری دراگان اسکوچیچ و بازگشت مرد پرتغالی دوباره بخت و اقبال به او چشمک زد!

شاید برای خیلی ها پس از دعوت رامین رضاییان این پرسش به وجود آمده باشد که برخورد این بازیکن با سردارآزمون ستاره تیم ملی در اردوی اتریش چگونه خواهد بود؟

فراموش نمی کنیم پس از اعلام نظر کمیته فنی مبنی بر تصمیم بر برکناری دراگان اسکوچیچ (مرتبه نخست) برنامه فوتبال برتر به استقبال این اتفاق رفت و در این خصوص گفت‌وگویی ویدیویی با سردار آزمون ترتیب داد.

ستاره ایرانی بایرلورکوزن درخصوص نظر کمیته فنی مبنی بر برکناری اسکوچیچ مبحث دیگر صحبت‌های سردار بود: «این کار ته نامردی است. یک اردو مانده و این اتفاقات افتاده است. وقتی که کی‌روش هم خداحافظی کرد، چند نفر به فرودگاه رفتند؟ فقط یک راننده او به فرودگاه رفت. می‌خواهیم اخراج کنیم، دست او را بگیریم و قدرشناس باشیم. انقدر قدر نشناس نباشیم. اصلا بگوییم تاکتیک زیر صفر ولی بدون دردسر به جام جهانی رفتیم. تو را به قرآن، تو را به خدا با آدم‌هایی که از بیرون کشور می‌آیند، درست برخورد کنیم و خداحافظی درستی داشته باشیم. یک اردو مانده بود. چرا قبلا این کار را کرده‌اند؟ برای من سردار آزمون چه فرقی دارد؟ هر کسی بیاید، من هستم. گواردیولا در هشت روز چه کاری می‌تواند انجام بدهد؟ این کار ته نامردی است و درست نبود.»

اما شاید یکی از حواشی این مصاحبه تلویزیونی آنجایی بود که سردار آزمون گفت: «همیشه آدمی بودم که حرف زدم و عمل کردم. من گفتم بحرین را می بریم. من که نمی دوم؛ کاری کردم تا ببریم. من مرد هستم و سر حرفم می مانم. پدر و مادرم طوری من را بار آوردند که به حرفم عمل کنم. بازیکن ایرانی ۹۰ درصد ادعا می کند. بازیکنی که زمان کی روش بازی می کرده و آن وقت دعوت می شد، اما پس از آن دیگر دعوت نشده، الان استوری می گذارد. او باید بپذیرد که شرایط قبل را ندارد.»

سردار با انتقاد شدید از بازیکن سابق تیم ملی که خیلی وقت است به اردو دعوت نشده اما استوری انتقادآمیز گذاشته گفت: «تو باید با خودت رو راست باشی و بدانی که افت کردی. از همه جا بیرونت کردند و باید بجنگی تا به تیم ملی برسی. من زمان کی روش که روز آخر از جام جهانی برزیل خط خوردم، با خودم رو راست بودم و گفتم حقم نبود به جام جهانی بروم چون بد بازی کردم و گفتم باید تلاش کنم. با گریه مصاحبه کردم ولی گفتم باید تلاش کنم به این جایگاه برسم. شما هم نمی گویم مثل من، اما با خودتان رو راست باشید. اینکه هی از بدنتان عکس بگذارید فایده ندارد. بدوید، اگر مرد هستید، خودتان را نشان بدهید و برای جام جهانی کمک کنید. به شخصه همه کار می کنم تا در کنار هر مربی برای تیم ملی کشورم بجنگم.»

به نظر خیلی ها رسید که منظور سردارآزمون از این جملات رامین رضاییان بوده است.

رامین رضاییان اما با انتشار استوری در صفحه شخصی خود جواب آزمون را داد و نوشت: "هر سخنی جایی دارد و هر نکته مکانی."

حالا شاید پرسش اینجاست: سخن یا مکان جواب دادن به سردارآزمون کجاست؟

البته بعید به نظر می رسد با حضور سرمربی با دیسیپلین و سخت گیری همچون کارلوس کی روش این دو درگیری و طعنه زدن ها را ادامه دهند و شاید بتوان پیش بینی کرد آشتی کنان درمیان باشد یا حداقل سکوت.

 

 

 

منبع خبر : خبرورزشی
منبع: خبرورزشی
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی