چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
پنجشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۵۳۷۱۶

پایان کرونا نزدیک است

پایان کرونا نزدیک است
سازمان جهانی بهداشت روز چهاشنبه از کشورهای جهان خواست فرصت را برای پایان دادن به این بیماری غنیمت شمرند.

تدروس ادهانوم گبرسیوس مدیر کل سازمان جهانی بهداشت وابسته به سازمان ملل متحد گفت: «شمار مبتلایان به کووید - ۱۹ که از هنگام شناسایی شدن در اواخر ۲۰۱۹ میلیون ها تن رابه کام مرگ کشانده، به میزان چشمگیری کاهش یافته و در هفته گذشته به پائین ترین میزان از مارس ۲۰۲۰ رسیده است.»

 

او افزود: «ما تاکنون در موقعیتی بهتر از این برای پایان دادن به این همه گیری قرار نداشته‌ایم. با اینکه این بیماری هنوز پایان نیافته اما پایان آن در معرض دید قرار دارد و جهان باید بیشتر از این فرصت بهره برداری کند. اگر اکنون از این فرصت استفاده نکنیم، در معرض گونه های بیشتر ویروس کرونا قرار می گیریم که به معنای مرگ ها، اختلال ها و بی ثباتی های بیشتر خواهد بود.»

 

بر اساس تازه‌ترین گزارش سازمان جهانی بهداشت در باره کووید-۱۹، شماری مبتلایان به این بیماری در هفته منتهی به چهارم سپتامبر با ۱۲ درصد کاهش نسبت به هفته پیش از آن، به چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسیده است.

 

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد اظهار امیدواری کرد که رهبران جهان امسال در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل راه حل هایی را برای مشکلات نسل کنونی و آینده پیدا کنند.

 

وی گفت: امیدواریم که کشورهای عضو سازمان ملل در یک فضای مشارکتی بتوانند راه حل‌هایی را برای مشکلات نسل کنونی و آینده بیابند حتی اگر در زمینه های زیادی اختلاف نظر دارند.

 

سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: «مشکلات و چالش های جهان را نمی توان به تنهایی حل کرد. مشکلات چند جانبه نیاز به راه حل هایی چند جانبه دارد. جهان پر از مشکل است و همه این مشکلات به هم مرتبط هستند. اگر به گوشه و کنار جهان نگاه کنیم خواهیم دید که مشکلات و چالش ها اندک نیستند مانند تغییرات اقلیمی، جنگ و گرسنگی

 

سخنگوی گوترش ادامه داد: «مشکلات چند جانبه قاعدتا راه حل های چند جانبه می طلبد و شرایط در همه جوانب سخت و دشوار است. چه از لحاظ انسانی چه از لحاظ سیاسی و توسعه انسانی اما بارقه های امید آشکارا وجود دارد.»

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی