جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۵۴۱۷۰

دولت کویت رسما استعفا کرد

دولت کویت رسما استعفا کرد
در پی اعلام نتایج انتخابات پارلمانی در کویت، دولت این کشور بر مبنای قانون اساسی این کشور استعفای خود را تقدیم امیر کویت کرد.

به گزارش فراز، به نقل از المیادین، ظهر روز شنبه در پی اعلام نتایج انتخابات پارلمانی کویت، دولت این کشور استعفای خود را تقدیم امیر کویت کرد.

بر این اساس، دولت کویت به نخست وزیری احمد نواف الاحمد الصباح پس از اعلام نتایج انتخاباتی و برای فراهم نمودن شرایط برای تشکیل دولت جدید، استعفای خود را تقدیم شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح کرد. با استناد به قانون اساسی کویت با آغاز هر دوره جدید از پارلمان این کشور، دولت باید استعفا کند تا پارلمان جدید دولت منتخب خودش را معرفی نماید.

 

نتایج انتخابات پارلمانی کویت روز گذشته اعلام شد که حاکی از تغییر بیش از نیمی از ترکیب پارلمان قبلی بود، همچنین در این انتخابات دو زن کویتی توانستند با بدست آوردن حدنصاب آرا به پارلمان راه یابند. در این دوره از انتخابات پارلمانی کویت، ترکیب پارلمان قبلی به میزان ۵۴ درصد دچار تغییر شد. در این انتخابات ۱۲ نماینده از مجالس قبلی، به صحن پارلمان بازگشتند.

 

از نکات مهم این انتخابات غلبه جریان‌های مخالف بر جریان مقابل بر مبنای توزیع کرسی‌های پارلمان است، همچنین در این انتخابات، شیعیان توانستند ۱۰ کرسی را در پارلمان بدست آوردند که آمار بالایی محسوب می‌شود. به نوشته القبس، مشارکت زنان کویتی در این دوره از انتخابات پارلمانی چشمگیر بوده است، زیرا بیش از یک نامزد زن توانست آرای بالایی را کسب کند. در این انتخابات دو نماینده زن، عالیه الخالد و جنان بوشهری موفق به کسب حدنصاب آرا و راهیابی به پارلمان شدند.

 

پارلمان (مجلس امت) در ساختار سیاسی کویت، از نفوذ قوی و اختیارات گسترده‌ای برخوردار است که این امکان را به آن می‌دهد که نخست وزیر و وزرا را استیضاح کرده و رأی عدم اعتماد به آنها بدهد، مسأله‌ای که در نهایت موجب سقوط کابینه می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

باهنر درباره مصوبه جنجالی مجلس درخصوص مهریه: این مصوبه ناکافی و ناقص است | مهریه برای بسیاری از زنان تنها پشتوانهٔ قانونی در برابر نابرابری‌هاست

اینفوگرافیک؛ رتبه ایران در میان کشورهای واردکننده طلا

پیشنهاد سردبیر
زندگی