چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ 10 December 2025
چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۵۵۰۲۴

چرا استیضاح فاطمی امین اعلام وصول شد؟

چرا استیضاح فاطمی امین اعلام وصول شد؟
یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسه بررسی استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت بعد از تعطیلات مجلس برگزار می‌شود گفت که رییس جمهوری قولی برای تعیین تکلیف وزارت صنعت، معدن و تجارت داده بودند که با گذشت دو ماه این اتفاق نیفتاد و متقاضیان استیضاح را به جریان انداختند.

حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به اعلام وصول استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به اینکه امروز استیضاح آقای فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام وصول شد، احتمالا جلسه بررسی استیضاح بعد از تعطیلات مجلس برای سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه در دستور کار صحن علنی قرار می‌گیرد. 

وی درباره اینکه آیا اعلام وصول استیضاح ربطی به ارائه نشدن لایحه تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت دارد، گفت: متقاضیان استیضاح قراری با رییس جمهوری گذاشته بودند که طبق آن رییس جمهوری وعده داده بود ظرف دو ماه اقدامی انجام دهد که به عمل نشده است.

این عضو هیات رییسه مجلس اضافه کرد: چند نفر از متقاضیان استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت چند شب پیش نیز جلسه‌ای با رییس جمهوری داشتند منتها به نتیجه‌ نرسیدند.

حاجی دلیگانی در پایان مجددا گفت: متقاضیان استیضاح دو ماه برای تعیین تکلیف وزارت صنعت، معدن و تجارت مهلت داده بودند که با پایان یافتن دو ماه و رخ ندادن اتفاقی، نمایندگان متقاضی، استیضاح را به جریان انداختند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ستار هاشمی: ۸۰ درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند

وزیر علوم خطاب به وزیر طالبان: نمی‌توان جامعه زنان را از دانشگاه حذف کرد

آمار تکان دهنده از غزه: اسرائیل در ۶۰ روز ۷۳۸ بار آتش‌بس را نقض کرده است

حکم ۷۴ ضربه شلاق برای مدیرعامل زیرمجموعه دیجی‌کالا | مجوز پیندو باطل شد

ترامپ: زلنسکی ۳۵۰ میلیارد دلار از بایدن گرفت و ۲۵ درصد کشورش را از دست داد

نشست مشترک تهران، ریاض و پکن/ تعهد عربستان و ایران به اجرای توافق پکن

از مسکو تا چهارراه کالج | ارتش روس‌ها در تهران نیرو می‌گیرد؟!

سردار شکارچی: آینده منطقه روشن است | امروز از ۲۳ خرداد قوی‌تریم

هواشناسی هم موضوع کاسبی در فضای مجازی شد!

زندانیان مُعسر و محکومان ناتوان از پرداخت دیون تعین تکلیف شوند

«افزایش سن پذیرش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان» به کجا رسید؟

تشکیل جلسه اضطراری برای مدیریت و کنترل قیمت‌ها؛ نماینده مجلس درخواست داد

قول ساپینتو: می‌توانم برای بازی ایران و پرتغال کمک کنم

جشن روز ملی قطر در هتل استقلال تهران برگزار شد

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی