اوکراین: امروز ۱۳ پهپاد ساخت ایران را بر فراز کییف سرنگون کردیم
به گزارش «فراز»؛ در ادامه این مطلب آمده است: ارتش اوکراین بامداد چهارشنبه ۱۳ پهپاد ساخت ایران را بر فراز کییف و مناطق اطراف آن سرنگون کرد. این رخداد در پی یک رشته انفجار در پایتخت اتفاق افتاد که مقامات اوکراینی، آن را تداوم «ترور انرژی» روسیه علیه این کشور توصیف کردند.
مسئولان شهر کییف اعلام کردند که دو ساختمان اداری آن بر اثر سقوط پهپاد آسیب دیده است. سویتلانا وودولاگا، سخنگوی خدمات امداد و نجات کییف، گفت که هیچ تلفات و قربانیای در پی این رخداد وجود ندارد.
ویتالی کلیچکو، شهردار این شهر، در پستی در تلگرام نوشت که انفجارهایی در منطقه مرکزی پایتخت، شوچنکیفسکی، (محل استقرار بسیاری از سازمانها و ساختمانهای دولتی) رخ داده است و ۱۰ پهپاد ساخت ایران سرنگون شدهاند. مقامات شهری گفتند که یازدهمین پهپاد کمی پس از ساعت ۸ صبح سرنگون شد.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد