۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۰۹:۱۶
پنجشنبه ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
کد خبر: ۵۸۲۳۲

زانسکی: پهپاد‌های ایرانی تهدیدی برای زیرساخت‌های حیاتی ما شده‌اند

زانسکی: پهپاد‌های ایرانی تهدیدی برای زیرساخت‌های حیاتی ما شده‌اند
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، که در یک سفر غیرمنتظره روز چهارشنبه وارد واشنگتن شد، در یک سخنرانی در کنگره آمریکا، مدعی شد پهپادهای مرگبار ایرانی که صدها فروند آن به روسیه فرستاده شده، تهدیدی برای زیرساخت های حیاتی اوکراین شده‌اند.

به گزارش «فراز»، او در بخشی از سخنرانی خود گفت: «وقتی روسیه نمی‌تواند به شهرهای ما با توپخانه برسد، سعی می کند آنها را با حملات موشکی نابود کند. علاوه بر این روسیه در این سیاست، یک متحد هم پیدا کرده و آن ایران است. پهپادهای مرگبار ایرانی که صدها فروند آن به روسیه فرستاده شده، تهدیدی برای زیرساخت های حیاتی ما شده‌اند.»

او گفت: «اگر ما همین حالا آنها را متوقف نکنیم، حتما در آینده آنها به سایر متحدان شما حمله خواهند کرد. ما باید این کار را انجام دهیم.»

رئیس جمهوری اوکراین ساعاتی پیش از این سخنرانی با رئیس جمهوری آمریکا دیدار کرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با زلنسکی در کاخ سفید گفت: «آمریکا هرگز از حمایت خود از آزادی اوکراین در برابر حمله وحشیانه روسیه دست برنخواهد داشت و به همراه متحدان و شرکای خود به ارسال کمک به این کشور ادامه خواهد داد.»

بایدن با بیان اینکه روسیه با حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین در تلاش است از زمستان به عنوان یک سلاح علیه مردم این کشور استفاده کند، افزود: «آمریکا و متحدانش به ارسال کمک‌های اضطراری خود برای زنده نگه داشتن زیرساخت‌های اوکراین ادامه خواهند داد.»

رئیس جمهوری ایالات متحده همچنین تصریح کرد: «آمریکا یک بسته کمک امنیتی جدید به ارزش یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلار به اوکراین ارائه می‌کند.»

ولودیمیر زلنسکی نیز در این کنفرانس خبری مشترک از حمایت‌های آمریکا و جامعه جهانی از کشورش در برابر تجاوز روسیه قدردانی کرد و گفت: «برای چگونگی افزایش فشارها بر روسیه، به رئیس‌جمهوری آمریکا پیشنهادهای خود را ارائه کردم. توان نظامی اوکراین در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت، اما مردم اوکراین باید به سلامت از زمستان کنونی عبور کنند.»

او تاکید کرد: «ارائه سامانه‌ موشکی پاتریوت از سوی آمریکا به اوکراین، قدرت دفاعی اوکراین را در برابر تجاوزهای روسیه در حد چشمگیری افزایش خواهد داد.»

جو بایدن نیز ضمن تایید این موضوع گفت: «ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت از سوی آمریکا به اوکراین به افزایش تنش‌ها منجر نخواهد شد، زیرا این سامانه یک سامانه دفاعی است.»

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
پیشنهاد سردبیر
زندگی