پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
جمعه ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
کد خبر: ۵۸۲۵۳

پزشکیان: اشتباهات مسئولان سبب التهاب جامعه شده

پزشکیان: اشتباهات مسئولان سبب التهاب جامعه شده
مسعود پزشکیان گفت: مشکل اینجاست که ما یک قانون نوشتیم اما یک کار دیگر و یک جور دیگر عمل می‌کنیم. اشتباهات ماست که باعث شده جامعه به التهاب افتاده است، اگر ما درست عمل می‌کردیم امکان نداشت این اتفاقات رقم بخورد.

به گزارش فراز به نقل از ایلنا، مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در خصوص روند برگزاری‌ دادگاه بازداشت‌شدگان حوادث اخیر و اعتراضاتی که وجود دارد در بحث حق انتخاب وکیل و یا موارد دیگر، گفت: ببینید مشکلی که وجود دارد، اجرای قانون است. ما در قانون اساسی داریم که حق ندارند کسی را بیش از ۲۴ ساعت بازداشت کنند و در بازداشت نگهدارند. یا اینکه متهم حتما باید بتواند وکیل داشته باشد و تفهیم اتهام کند. خب ما اگر به همین قانون اساسی عمل کنیم، مردم اینطور عصبانی نمی‌شوند.

وی ادامه داد: مشکل اینجاست که ما یک قانون نوشتیم اما یک کار دیگر و یک جور دیگر عمل می‌کنیم. اشتباهات ماست که باعث شده جامعه به التهاب افتاده است، اگر ما درست عمل می‌کردیم امکان نداشت این اتفاقات رقم بخورد.

نماینده مردم تبریز افزود: وقتی مردم در جنبه‌های مختلف زندگی با مشکل مواجه‌اند، معیشت‌شان از یک سو دچار مشکل است و در تنگنا هستند و از سوی دیگر با مشکلات و بحران‌هایی مانند آلودگی هوا یا معضلات زیست محیطی مواجه‌اند طبیعی است که نسبت به عملکردهای نادرست و اشتباه واکنش نشان می‌دهند.

 

 

اشتباهات مسئولان سبب التهاب جامعه شده است/ ادامه تندروی‌ها وضع را بدتر می‌کند!

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تغییر برخی رویه‌ها عنوان کرد: در نتیجه اگر بخواهیم باز هم تندروی کنیم و خارج از چارچوب‌های قانون برخورد کنیم، بازداشت کنیم و اطلاع ندهیم، خلاف قانون کاری کنیم و یا مثلا اضافه‌تر از زمان قانونی در بازداشت نگهداریم؛ اگر چنین کارهایی انجام دهیم وضعیت را بدتر خواهیم کرد که بهتر نمی‌شود.

نماینده مردم تبریز همچنین با اشاره به برخوردها میان برخی معترضان و نیروی انتظامی، با غلط دانستن این اتفاق، تصریح کرد: در هیچ جای دنیا نیروی انتظامی را نمی‌زنند، حتی اگر نیروی انتظامی بد عمل کند؛ چون نیروی انتظامی نباشد امنیت در کشور نیست.

پزشکیان ادامه داد: نیروی انتظامی و پلیس تامین کننده نظم و امنیت عمومی است که اگر نباشد انضباط جامعه بر هم می‌خورد و نباید با نیروی انتظامی برخوردهای این چنینی داشت که در این چند وقت شاهد بودیم.

وی تاکید کرد: کسانی که در خیابان اعتراض می‌کنند اگر واقعا مدبرانه عمل کنند به هیچ وجه نباید با نیروی انتظامی برخورد داشته باشند.

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی