يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۵۸۷۶۲

شاهزاده هری به «خیانت» به ارتش انگلیس متهم شد

شاهزاده هری به «خیانت» به ارتش انگلیس متهم شد
پسر کوچک پادشاه انگلیس که اخیرا مدعی کشتن ۲۵ عضو طالبان در زمان فعالیت خود در ارتش انگلیس شده، به «خیانت نظامی» و به خطر انداختن جان سربازان بریتانیا متهم شد.

به نقل از وب‌سایت روزنامه تلگراف، ریچارد کمپ، فرمانده سابق نیروهای انگلیس در افغانستان در واکنش به اظهارات جنجالی شاهزاده هری مبنی بر کشتن ۲۵ عضو طالبان در سال‌های خدمتش در ارتش انگلیس، گفت که طالبان می‌توانند از این اظهارات «نسنجیده» هری سوءاستفاده کنند.

او گفت: حرف‌های شاهزاده هری خوراک پروپاگاندای شبه‌نظامیان شده و ممکن است باعث حمله به مواضع انگلیس شود.

شاهزاده هری در کتاب خاطرات خود نوشته است که در سال ۲۰۱۲ که برای دومین بار به افغانستان رفت، در شش عملیات هلیکوپتری ۲۵ عضو طالبان را کشته است. او در این کتاب از آن‌ها به عنوان «مهره‌های شطرنج» اشاره کرد که «از روی صفحه حذف شدند».

ریچارد کمپ گفت: این حرف‌ها به شبه‌نظامیان طالبان کمک می‌کند تا پروپاگاندای خود را تغذیه کرده و با استخدام و افراطی کردن اعضای خود، علیه شهروندان و سربازان انگلیسی عملیات انجام دهند.

فرمانده سابق نیروهای انگلیسی در افغانستان گفت: خانواده ارتش همواره با آغوش باز پذیرای هری بود، فارغ از اینکه در گذشته چه اتفاقاتی افتاده بود. او حالا به خانواده ارتش خیانت کرده است، همان طور که به خانواده سلطنتی هم خیانت کرد.

شاهزاده هری به همراه همسرش مگان مارکل در سال ۲۰۲۰ از خاندان سلطنتی استعفا داد و به آمریکا مهاجرت کرد.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

پیشنهاد سردبیر
زندگی