۲۰ شهريور ۱۴۰۵ ۱۱:۰۶
جمعه ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۶۰۳۵۰

عرضه ملک ۱۵۳۰ میلیارد تومانی شهرداری تهران در بورس

عرضه ملک ۱۵۳۰ میلیارد تومانی شهرداری تهران در بورس
مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران گفت: هرملک متعلق به شهرداری تهران بسته به ظرفیتی که دارد یا وارد بورس کالا شده و یا برای تهاتر با طلب کاران هزینه می شود.

مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران گفت: هرملک متعلق به شهرداری تهران بسته به ظرفیتی که دارد یا وارد بورس کالا شده و یا برای تهاتر با طلب کاران هزینه می شود.

ابوذر مختاری در مورد شناسایی املاک شهرداری تهران در مناطق پایتخت با بیان اینکه کمیته شناسایی املاک در مناطق فعال است، گفت: درصد املاک شهرداری که شهرداری از آن خبر ندارد بسیار کم است. به هر حال شهر تهران بزرگ و شهرداری نیز قدمت زیادی دارد و ممکن است اساسا اطلاعی نداشته باشیم که این پلاک برای شهرداری است که البته باید تاکید کنم که این املاک، جزو املاک مولد شهرداری تهران نیست و این پلاک های غیرمولد هستند که ممکن است متعلق به شهرداری تهران باشد اما اسناد آن را در اختیار نداشته باشیم.

شهرداری تهران خام فروشی ندارد

مختاری در مورد مولدسازی املاک در شهرداری تهران با بیان اینکه هیچ پلاکی را تا وقتی بارگذاری کامل نشود، نمی فروشیم، افزود: ما خام فروشی نداریم و نگاهمان در مدیریت شهری جدید این است که اگر قرار است ملکی به کمیسیون ماده ۵ یا ... برود، پیش از فروش و یا واگذاری این فرآیند را در راستای افزایش ارزش افزوده انجام دهیم و بعد از آن ملک ارزیابی می شود تا با شرایط جدید بارگذاری شده برای لیست فروش آماده و برای مشارکت از آن استفاده شود.

تاکید بر مولد سازی املاک شهرداری تهران 

وی با بیان اینکه ما این پیشنهاد را به بسیاری از دستگاه ها دادیم که املاکشان را خام نفروشند بلکه شهرداری شرایطی را برای ملک شان فراهم می کند تا بعد از رعایت ضوابط شهرسازی، ملک مولد شود و بعد بفروشند، گفت: چراکه املاک این دستگاه ها بیت المال است، نه اینکه خام ملک را بفروشند و بعد مالک جدید مراحل شهرسازی را برای مولدسازی برود و ارزش افزوده ملک افزایش یابد.

آخرین وضعیت املاک فروخته شده شهرداری تهران در بورس 

مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران  در مورد مشکلات پیش آمده برای املاک فروخته شده شهرداری در بورس کالا و شکایت خریداران نیز توضیح داد: هیچ شکایتی نداریم و املاک را به فروش رساندیم و صورت جلسه تحویل را به آنها ارائه کردیم و در حال حاضر در فرآیند فرم دو امضایی است که بعد از آن به دفترخانه معرفی خواهند شد و سند املاک به مالکان جدید منتقل می شود نه خسارتی از ما گرفتند و نه شهرداری خسارتی پرداخت کرد و بر اساس توافق املاک را تحویل داده و سند را منتقل می کنیم.

املاک شهرداری تهران یا وارد بورس کالا و یا تهاتر می‌شوند 

وی در پاسخ به این سوال که چند ملک دیگر شهرداری تهران در بورس عرضه می شود؟  افزود: هرملکی بسته به ظرفیتی که دارد یا وارد بورس کالا شده و یا برای تهاتر با طلب کاران هزینه می شود، چراکه به تازگی شهرداری تهران اجازه فروش یک ملک به ارزش ۱۵۳۰ میلیارد تومان از شورا را گرفته و قطعا این نوع ملک ها را نمی‌توان در بورس عرضه کرد؛ بلکه باید وارد فاز تهاتر با طلبکاران شهرداری تهران شود.

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
بهار ۱۴۰۵ بانک سینا با علی ابدالی؛ جهش ۴ برابری مطالبات مشکوک‌الوصول و سقوط ۷۰ درصدی درآمد شعب
«نبرد هرمز» روز شصت و دوم | گزارش درحال به روز رسانی
عملکرد بانک رفاه کارگران در حوزه حاکمیت شرکتی شایسته قدردانی است
بانک رفاه کارگران اقدامات ارزشمندی برای کارگران و بازنشستگان انجام داده است
قدردانی مدیرعامل بانک اقتصادنوین از همکاری قوه قضاییه و قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران برای کمک به استیفای حقوق بانک
خسارت واقعی سیل مازندران چقدر است؟! جبران خسارت مردم چگونه انجام می‌شود؟!
حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی
تحول دیجیتال سایپا وارد مرحله جدید شد/ توسعه SAP در زنجیره تأمین
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | نگرانی آمریکا از توانایی‌های جدید ایران؛ پای چین و روسیه به میان آمد
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
بانک گردشگری به سمت مدیریت اکوسیستم مالی حرکت می‌کند
سطح یک نسبت توانگری مالی
بازگشت واحد پلی‌اتیلن سنگین ۲ پتروشیمی جم به مدار تولید؛ ثبت ۱۰۵ درصد ظرفیت اسمی پس از چند ماه توقف
مالیبل‌سایپا به دانش فنی تولید پوشان پایه آب دست یافت
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
مهسا بهشتی: طرح حمایت بانک اقتصادنوین از ورزشکاران، فاصله میان «می‌توانم» و «نمی‌توانم» است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: بانک اقتصادنوین مسیر درستی را انتخاب کرده است
عضو کمیسیون اقتصادی: بانک اقتصادنوین، حرمت اولین بودن را نگه داشت
مدیرعامل: «اعتماد» مهمترین سرمایه بانک اقتصادنوین است
جهش درآمد بانک تجارت با ورود به بانکداری مدرن
پیشنهاد سردبیر
زندگی