پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
کد خبر: ۶۱۱۵۶

توصیه اقتصادی یک اصولگرا به دولت رئیسی: از افغانستان یاد بگیرید

توصیه اقتصادی یک اصولگرا به دولت رئیسی: از افغانستان یاد بگیرید
فعال سیاسی اصولگرا گفت: هم اکنون به آقای فرزین رئیس بانک مرکزی در فضای مجازی توصیه می شود که از رئیس بانک مرکزی افغانستان یاد بگیرد چون ارزش پول افغانستان بالا رفته است.

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ ماه دیگر برگزار می شود و گروه های اصولگرا برای کسب کرسی های مجلس آینده از هم اکنون استارت زده اند. شواهد و قرائن نشان می دهد که رقابتی درون جناحی در پیش است که اضلاع مشخص آن را از هم اکنون مجموعه گروه های حامی دولت، قالیباف و گروه های همسو و طیف سنتی تشکیل می دهند. البته هر چه به سمت علنی تر شدن این رقابت ها پیش برویم، شواهد و قرائن حکایت از آن می کند که بر اضلاع رقابت افزوده خواهد شد.

علی یوسف پور درباره مرزبندی اصولگرایان با دولت سیزدهم برای انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر می رسد حامیان دولت یک مجموعه ای را راه خواهند انداخت، آقای قالیباف و نیروهای همسو نیز مجموعه دیگری را تشکیل دهند، طیف سنتی اصولگرا شامل موتلفه، جامعه اسلامی مهندسین و نیز مسیر خاص خود را طی کنند. البته این احتمال وجود دارد که همچون دوره قبل نزدیک به روز انتخابات هر سه مجموعه ائتلاف سیاسی کنند.

وی درباره گرایش اصولگرایان به جداکردن راه خود از دولت سیزدهم افزود: عملکرد وزرای دولت آقای رئیسی را تک تک بررسی کنیم مشاهده می کنیم تجربه کافی ندارند. به طور مثال وزیر صمت آیا تا به حال سابقه این را داشته است که ۲ کارگر را مدیریت کند؟ این هم از وضعیت برنامه وزارت صمت برای واردات خودرو که واقعا جای تعجب دارد.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به بالارفتن قیمت دلار یادآور شد:اگر کسی بخواهد پراید بخرد و با مسافرکشی کسب رزق و روزی کند،آیا امکانش هست؟وزرای اقتصادی دولت آقای رئیسی ناکارآمد هستند. از جاهای خیلی بالا نیز به آقای رئیسی گفتند کابینه اش را تغییر دهد اما او به توصیه نهادهای بالادست نیز گوش نکرد.

یوسف پور با بیان اینکه انتقاد اصولگرایان و نمایندگان مجلس از دولت سیزدهم بیشتر می شود، ادامه داد: اگر آقای رئیسی ترکیب کابینه را ترمیم و وزرای قوی انتخاب کند، حجم انتقادها کاهش خواهد یافت. هم اکنون به آقای فرزین رئیس بانک مرکزی در فضای مجازی توصیه می شود که از رئیس بانک مرکزی افغانستان یاد بگیرد چون ارزش پول افغانستان بالا رفته است.

 

منبع خبر : نامه‌نیوز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی