سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ 28 October 2025
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۶۱۱۶۵

وزارت بهداشت: موج هشتم کرونا در کشور آغاز شده

وزارت بهداشت: موج هشتم کرونا در کشور آغاز شده
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه "امروز در موج هشتم کرونا قرار داریم و لازم است مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا صورت بپذیرد"؛ اضافه کرد: امروز ۱۳ شهر قرمز، ۴۸ شهر نارنجی، ۱۹۴ شهر زرد و ۱۹۳ شهر آبی کرونایی در کشور داریم و افزایش شمار شهر‌های قرمز نشان می‌دهد که آمار کرونا افزایش پیدا کرده است.

پدرام پاک‌آیین در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به افزایش آمار کرونا در کشور اظهار کرد: روز گذشته 1036 ابتلای جدید به بیماری کرونا در کشور داشتیم و 29 نفر از بیماران نیز جان باختند و 488 بیمار بستری جدید داشتیم که افزایش 14درصدی را نسبت به یک ماه قبل در آمار بستری‌ها نشان می‌دهد.

وی افزود: در زمان حاضر 627 نفر در بخش‌های مراقبت‌های ویژه در کشور بستری هستند؛ این بیماران بیشتر دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی ـ عروقی، ریوی و بیماری‌های حاد تنفسی بوده‌اند که بر اثر ابتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

کدام زیرسویه‌های اومیکرون در کشور شایع است؟

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: در زمان حاضر زیرسویه‌های ویروس کرونا به‌نام‌های XBB و BQ1 در کشور ما در حال گردش است که ویژگی آنها این است که مرگ‌ومیر کمتری نسبت به سویه‌های دیگر مانند دلتا دارند اما میزان سرایت آنها بسیار بالاست.

در موج هشتم کرونا قرار داریم

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه "امروز در موج هشتم کرونا قرار داریم و لازم است مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا صورت بپذیرد"؛ اضافه کرد: امروز 13 شهر قرمز، 48 شهر نارنجی، 194 شهر زرد و 193 شهر آبی کرونایی در کشور داریم و افزایش شمار شهرهای قرمز نشان می‌دهد که آمار کرونا افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: تا پیش از افزایش موارد مبتلا در اتحادیه اروپا، روند رو به نزول کرونا را در کشور داشتیم و در 6 ماه از سال گذشته مرگ‌ومیر تک‌رقمی و صفر داشتیم که باعث شد به‌اذعان سازمان جهانی بهداشت، کشوری موفق در کنترل کرونا شناخته شویم، الآن نیز نسبت به سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی که برخی از آنها بیش از 2000 بستری دارند؛ وضعیت مطلوبی از نظر کرونا داریم اما باید بپذیریم که وارد موج هشتم کرونا شده‌ایم و از مردم می‌خواهیم برای مهار شدن موج هشتم کرونا، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

افراد بالای 18 سال دوز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند

وی تأکید کرد: همه افراد بالای 18 سال که 6 ماه از آخرین نوبت تزریق واکسن کرونا به آن‌ها گذشته است حتماً به مراکز بهداشتی مراجعه و دوز جدید واکسن را تزریق کنند؛ ما در سال گذشته 50 میلیون دوز واکسن کرونا تولید کرده‌ایم و نه‌تنها کمبودی در واکسن کرونا نداریم بلکه اقدام به صادرات واکسن‌ها به برخی کشورهای آفریقایی نیز کرده‌ایم.

پاک‌آیین ادامه داد: مردم در دید و بازدیدهای سال نو شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت و از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.

اقدامات وزارت بهداشت برای کنترل کرونا در کشور

پاک‌آیین خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت پیش‌بینی افزایش آمار مسافرت‌ها پیش از آغاز ماه مبارک رمضان را انجام داده بود و در همین راستا برای تکمیل واکسیناسیون افراد، فراخوان صادر و خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت را فعال کرد. تشدید مراقبت‌های بهداشتی لازم در تمام مراکز درمانی و تشدید نظارت بر پایانه‌های مرزی نیز از دیگر اقدامات وزارت بهداشت بوده است به‌طوری که در ایام نوروز 79 هزار نفر از افرادی را که به‌عنوان مسافر وارد کشور شده‌اند، در پایانه‌های مرزی مورد پایش قرار داده‌ایم و این اقدام در جهت کاهش آمار ابتلا به کرونا بوده است.

 
 

 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

این زن می‌تواند چالش جدید پوتین شود!

چه کسی راست می‌گوید؟ شاکی یا وکلای پژمان جمشیدی؟!

ماندن ایران در لیست سیاه FATF؛ منتقدان پاسخ دهند چرا کار به مکانیسم ماشه کشید؟

این شخص آشنا، مرد پشت پرده و مغز متفکر تلگرام است!

سرلشکر موسوی: موازنه قدرت تغییر کرده | جمهوری اسلامی ایران به فرماندهی مقام معظم رهبری، در سمت درست تاریخ ایستاده

جنجال بر سر تحویل اجساد گروگان‌ها؛ در صورت تعلل حماس، اسرائیل پنج گزینه روی میز دارد

عراقچی: در بازرسی‌های آژانس، هیچ‌گونه دسترسی به مراکزی که در جنگ اخیر مورد حمله دشمن قرار گرفتند، داده نشده

قیمت شیر خام چرا ۳۰ درصد گران شد؟

اکانت کمپین عدالت بانکی، اتهامات علیه فرزند «آخوندی» را تکذیب کرد

تاکایچی: ترامپ را برای جایزه صلح نوبل معرفی می‌کنیم

خیانت اردوغان، عربستان، قطر و مصر به فلسطین

ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکا به پایگاه الحریر در اربیل

مرکز آمار اعلام کرد؛ افزایش تورم نقطه‌‌به‌نقطه در مهرماه

السودانی: باید با ایران، از طریق گفت‌وگوی مستقیم و با احترام، تعامل شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی