دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
جمعه ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
کد خبر: ۶۳۸۷۵
مدیر ارتباطات شرکت بهره برداری متروی تهران عنوان کرد

قطع برق شبکه بالاسری در خط ۵ متروی تهران/تلاش برای اتصال برق ادامه دارد

قطع برق شبکه بالاسری در خط ۵ متروی تهران/تلاش برای اتصال برق ادامه دارد
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران از توقف خدمات رسانی در بخشی از خط ۵ مترو به دلیل قطع سیستم برق بالاسری، در محدود ایستگاه‌ اتمسفر تا هشتگرد خبر داد و گفت: تلاش برای اتصال برق ادامه دارد.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران از توقف خدمات رسانی در بخشی از خط ۵ مترو به دلیل قطع سیستم برق بالاسری، در محدود ایستگاه‌ اتمسفر تا هشتگرد خبر داد و گفت: تلاش برای اتصال برق ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، هادی زند با اشاره به اینکه در ساعت ۱۰ صبح امروز ۱۶ تیر ماه، نقص فنی در شبکه برق بالاسری در خط ۵ مترو منجر به اختلال در سرویس دهی بخشی از این خط شد، گفت: این اتفاق باعث توقف ۲ قطار در حد فاصل ایستگاه کرج به سمت محمد شهر و گلشهر به سمت هشتگرد شد.

وی با تاکید بر این مهم که تلاش به منظور رفع خرابی از دقایق اولیه، آغاز شده است، تصریح کرد: تکنسین های فنی از دقایق اولیه نسبت به رفع خرابی و وصل برق، اقدامات خود را شروع کرده‌اند.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با بیان اینکه اطلاع رسانی در ارتباط با رفع نقص فنی سیستم برق بالاسری و از سرگیری سرویس دهی از طریق سایت این شرکت در دستور کار قرار دارد، گفت: سرویس دهی در حد فاصل ایستگاه گلشهر به هشتگرد به حالت عادی بازگشت؛ اما خدمات رسانی به مسافران در حد فاصل ایستگاه‌های گلشهر و کرج در این خط تا اطلاع ثانوی با تأخیر انجام می شود.

بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، زند در پایان ضمن عذرخواهی از مسافران و شهروندان خاطرنشان کرد: مهندسان و کارشناسان این شرکت بلافاصله از همان ساعات ابتدایی مشغول فعالیت برای حل مشکل هستند که به محض مرتفع شدن موضوع و پایدار شدن شبکه برق بالاسری، مسافرگیری در این خط به شرایط عادی باز می گردد.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

ادارات این استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم

کشف لاشه یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات ترگور ارومیه +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی