۰۴ آبان ۱۴۰۵ ۱۷:۰۵
سه‌شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۶۴۴۲۴

جسد یخ‌زده جوان ۳۰ ساله در تهران/ این جوان پس از ۴ ماه شناسایی شد

جسد یخ‌زده جوان ۳۰ ساله در تهران/ این جوان پس از ۴ ماه شناسایی شد
۴ ماه پس از کشف جسد یخ زده یک مرد ۳۰ ساله در ارتفاعات شمال تهران و ناشناس بودن آن، بالاخره خانواده او شناسایی شد.

در ایام عید نوروز امسال جسد مرد جوانی در کنار یک رودخانه در ارتفاعات شمال تهران افتاده بود. زمانی که کوهنوردان رهگذر با جسد او مواجه شدند، بلافاصله رسیدگی به موضوع برای روشن شدن علت مرگ در دستور کار وحید ناصری بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت.

این در حالی بود که بررسی‌های ابتدایی حکایت از آن داشت که بیش از چند روز از مرگ هولناک مرد جوان می‌گذرد. مقداری از بدن او طعمه حیوانات شده بود که نشان می‌داد او در منطقه برفگیر گرفتار شده و بعد از یخ زدن به کام مرگ فرو رفته است.سپس به دلیل صعب العبور بودن مسیر، گذر کمتر کسی به آنجا افتاده بود. برفک‌های روی لباس، فرضیه یخ زدگی او را پررنگ می‌کرد و تیم تشخیص هویت اقدامات لازم را برای شناسایی جسد آغاز کردند.

با دستور بازپرس جنایی جسد برای انجام معاینات و آزمایش‌های لازم تا روشن شدن علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و در همان حال بررسی مدارک و کوله پشتی همراه این جوان نشان داد که او جوانی ۳۰ ساله اهل فسا است که مفقود شدنش اعلام نشده بود. خبر مرگ این جوان بعد از پیدا شدن جسدش در رسانه‌ها منتشر شد اما هنوز خبری از خانواده او نبود.

همچنین مشخص شد که این جوان در سراشیبی برفگیر ارتفاعات شمال شهر تهران گرفتار شده و به دلیل اینکه به تنهایی اقدام به کوهنوردی کرده بود، کسی همراهش نبود که برای نجات از آن شرایط کمکش کند. به این ترتیب در سرمای جانسوز دوام نیاورد و به کام مرگ فرو رفت.

خانواده کوهنورد پیدا شدند

هفته گذشته بالاخره خانواده این کوهنورد جوان شناسایی شدند و برای پیگیری پرونده مرگ او در دادسرای جنایی تهران حاضر شدند.

آنها در مورد این جوان به نام پیام به بازپرس جنایی گفتند: «پیام ۳۰ سال داشت و از مدتی قبل قصد مهاجرت به دانمارک را کرده بود. همه کارهای اداری‌اش را برای مهاجرت انجام داده بود و فقط می‌گفت باید کار کند و کمی پول پس‌انداز کند. برای همین از شهر خودمان یعنی فسا به تهران آمد و می‌خواست مدتی سخت کار کرده و پول پس‌انداز کند، سپس مقدمات سفر خود را فراهم کند.»

این خانواده در ادامه گفتند: «پیام همیشه سخت مشغول کار بود. کمتر فرصت می‌کرد با خانواده تماس بگیرد یا خبری از اوضاع خودش به ما بدهد. ما هم گاهی سراغی از او می‌گرفتیم اما برای اینکه مزاحم کارش نباشیم سعی می‌کردیم زیاد تماس نگیریم تا اینکه این اواخر تماس‌های بی‌پاسخ خانواده با پیام باعث نگرانی همه ما شده بود. هر چند ما با او دیر به دیر حرف می‌زدیم اما امکان نداشت این همه وقت او ما را از خودش بی‌خبر بگذارد. برای همین حدس می‌زدیم که قطعاً اتفاق تلخی برای او افتاده است.»

تا اینکه خانواده پیام خبر فوت یک جوان فسایی را در خبرها خواندند: «از دوستان و آشنایان پیام در تهران سراغش را می‌گرفتیم و آنها هم می‌گفتند پیام ناگهان غیبش زده است! فکر می‌کردیم شاید مهاجرت کرده و از ایران رفته است اما بعید می‌دانستیم که او بدون خداحافظی ما را ترک کرده باشد تا اینکه در اخبار حوادث خبر فوت ناگهانی یک کوهنورد فسایی را خواندیم. می‌دانستیم پیام به کوهنوردی علاقه‌مند بود. او ورزشکار حرفه‌ای نبود و حتی تجهیزات و وسایل حرفه‌ای هم نداشت اما عاشق طبیعت بود و هر زمان فرصت می‌کرد به دل کوه و طبیعت می‌زد برای همین حدس می‌زدیم که جسد کشف شده متعلق به پیام باشد. وقتی به مراجع قضایی مراجعه کردیم متوجه شدیم که این جسد متعلق به گمشده ماست.»

بنابراین، گزارش ادامه روال پیگیری این پرونده توسط خانواده کوهنورد قربانی انجام خواهد شد.

 

منبع خبر : ایران
منبع: ایران
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
داتین باز هم برترین شرکت فناور شد | تداوم برتری در فناوری مالی با پشتوانه بانک پاسارگاد
چگونه حملات انصار الله پرواز‌ها در سراسر عربستان سعودی را زمین‌گیر کرد
عربستان سعودی با وجود حملات، برگزاری جام ملت‌های آسیا در ژانویه ۲۰۲۷ را تایید کرد
دیدار هیئت‌های بلندپایه در تهران؛ منطقه در آستانه درگیری‌های احتمالی در حالت آماده‌باش قرار دارد
دستان آلوده امارات در سودان؛ نامزدی لانا نسیبه برای دبیرکلی سازمان ملل یک رسوایی است
۹هزار کامیون پشت مرز بازرگان متوقف ماندند |تجارت ایران گروگان محدودیت همسایگان و ضعف زیرساخت‌ها
کاهش قیمت نفت از بالاترین سطوح شش‌ماه اخیر در پی امیدواری به کاهش تنش‌های جنگ ایران
ارتش ایالات متحده مدعی کمک به صادرات ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از کشور‌های حوزه خلیج فارس شد
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی