دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ 06 October 2025
سه‌شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۶۴۴۲۴

جسد یخ‌زده جوان ۳۰ ساله در تهران/ این جوان پس از ۴ ماه شناسایی شد

جسد یخ‌زده جوان ۳۰ ساله در تهران/ این جوان پس از ۴ ماه شناسایی شد
۴ ماه پس از کشف جسد یخ زده یک مرد ۳۰ ساله در ارتفاعات شمال تهران و ناشناس بودن آن، بالاخره خانواده او شناسایی شد.

در ایام عید نوروز امسال جسد مرد جوانی در کنار یک رودخانه در ارتفاعات شمال تهران افتاده بود. زمانی که کوهنوردان رهگذر با جسد او مواجه شدند، بلافاصله رسیدگی به موضوع برای روشن شدن علت مرگ در دستور کار وحید ناصری بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت.

این در حالی بود که بررسی‌های ابتدایی حکایت از آن داشت که بیش از چند روز از مرگ هولناک مرد جوان می‌گذرد. مقداری از بدن او طعمه حیوانات شده بود که نشان می‌داد او در منطقه برفگیر گرفتار شده و بعد از یخ زدن به کام مرگ فرو رفته است.سپس به دلیل صعب العبور بودن مسیر، گذر کمتر کسی به آنجا افتاده بود. برفک‌های روی لباس، فرضیه یخ زدگی او را پررنگ می‌کرد و تیم تشخیص هویت اقدامات لازم را برای شناسایی جسد آغاز کردند.

با دستور بازپرس جنایی جسد برای انجام معاینات و آزمایش‌های لازم تا روشن شدن علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و در همان حال بررسی مدارک و کوله پشتی همراه این جوان نشان داد که او جوانی ۳۰ ساله اهل فسا است که مفقود شدنش اعلام نشده بود. خبر مرگ این جوان بعد از پیدا شدن جسدش در رسانه‌ها منتشر شد اما هنوز خبری از خانواده او نبود.

همچنین مشخص شد که این جوان در سراشیبی برفگیر ارتفاعات شمال شهر تهران گرفتار شده و به دلیل اینکه به تنهایی اقدام به کوهنوردی کرده بود، کسی همراهش نبود که برای نجات از آن شرایط کمکش کند. به این ترتیب در سرمای جانسوز دوام نیاورد و به کام مرگ فرو رفت.

خانواده کوهنورد پیدا شدند

هفته گذشته بالاخره خانواده این کوهنورد جوان شناسایی شدند و برای پیگیری پرونده مرگ او در دادسرای جنایی تهران حاضر شدند.

آنها در مورد این جوان به نام پیام به بازپرس جنایی گفتند: «پیام ۳۰ سال داشت و از مدتی قبل قصد مهاجرت به دانمارک را کرده بود. همه کارهای اداری‌اش را برای مهاجرت انجام داده بود و فقط می‌گفت باید کار کند و کمی پول پس‌انداز کند. برای همین از شهر خودمان یعنی فسا به تهران آمد و می‌خواست مدتی سخت کار کرده و پول پس‌انداز کند، سپس مقدمات سفر خود را فراهم کند.»

این خانواده در ادامه گفتند: «پیام همیشه سخت مشغول کار بود. کمتر فرصت می‌کرد با خانواده تماس بگیرد یا خبری از اوضاع خودش به ما بدهد. ما هم گاهی سراغی از او می‌گرفتیم اما برای اینکه مزاحم کارش نباشیم سعی می‌کردیم زیاد تماس نگیریم تا اینکه این اواخر تماس‌های بی‌پاسخ خانواده با پیام باعث نگرانی همه ما شده بود. هر چند ما با او دیر به دیر حرف می‌زدیم اما امکان نداشت این همه وقت او ما را از خودش بی‌خبر بگذارد. برای همین حدس می‌زدیم که قطعاً اتفاق تلخی برای او افتاده است.»

تا اینکه خانواده پیام خبر فوت یک جوان فسایی را در خبرها خواندند: «از دوستان و آشنایان پیام در تهران سراغش را می‌گرفتیم و آنها هم می‌گفتند پیام ناگهان غیبش زده است! فکر می‌کردیم شاید مهاجرت کرده و از ایران رفته است اما بعید می‌دانستیم که او بدون خداحافظی ما را ترک کرده باشد تا اینکه در اخبار حوادث خبر فوت ناگهانی یک کوهنورد فسایی را خواندیم. می‌دانستیم پیام به کوهنوردی علاقه‌مند بود. او ورزشکار حرفه‌ای نبود و حتی تجهیزات و وسایل حرفه‌ای هم نداشت اما عاشق طبیعت بود و هر زمان فرصت می‌کرد به دل کوه و طبیعت می‌زد برای همین حدس می‌زدیم که جسد کشف شده متعلق به پیام باشد. وقتی به مراجع قضایی مراجعه کردیم متوجه شدیم که این جسد متعلق به گمشده ماست.»

بنابراین، گزارش ادامه روال پیگیری این پرونده توسط خانواده کوهنورد قربانی انجام خواهد شد.

 

منبع خبر : ایران
منبع: ایران
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پرچم دزدان دریایی در دست نسل Z چه می‌گوید؟

چرا در یک سن مشخص مانند کبک سرمان را زیر برف می‌کنیم؟

کاناوارو: دوچرخه‌ام را آورده‌ام که سالها در ازبکستان بمانم | برای کشورم ایتالیا متاسفم

«اینترنت غیرمتمرکز فضایی» در راه است

قوانین محدودکننده خبرنگاران در سازمان لیگ به دنبال چیست؟

گزینه جانشینی هیتلر که هیچکس انتظارش را نداشت +تصاویر

آیفون می‌خوای؟ برو دبی!

قیمت هر پست تبلیغاتی در اینستاگرام رونالدو چند؟

در پی ادعای درز اسناد شرکت نظامی روسیه: ایران به دنبال خرید سوخو ۳۵ از روسیه است

آیا حذف صفر می‌تواند در کنترل تورم موثر باشد؟ | تجربه کشورهای دیگر چه می‌گوید؟

ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن به نفع شاکی اماراتی مصادره شد

سازمان اطلاعات سپاه به مراجع استعلامات در انتخابات شورای شهر اضافه شده

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: از پرونده‌سازی بی‌مورد علیه سرمایه‌گذاران پرهیز شود

فرمانده دانشگاه دافوس ارتش: در طرح‌ریزی‌های نظامی خود خیال‌بافی نمی‌کنیم

پیشنهاد سردبیر

سیاست‌گذاری غلط چگونه پول ایرانیان را به جیب شیخ نشین‌ها می‌ریزد

آیفون می‌خوای؟ برو دبی!

روایت آرا شاوردیان نماینده‌ ارمنی‌ها در مجلس از جنگ ۱۲ روزه

اسرائیل، ساختمان روزنامه ارمنی‌ها را هدف قرار داد!

زندگی