پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
سه‌شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۶۵۷۲۶

ادعای نماینده نزدیک به زاکانی درباره حضور چهره‌های شاخص در انتخابات مجلس

ادعای نماینده نزدیک به زاکانی درباره حضور چهره‌های شاخص در انتخابات مجلس
یک نماینده نزدیک به زاکانی گفت: با استقبالی که در مرحله پیش ثبت نام شد و با توجه به اینکه چهره‌های شاخص زیادی هم آمدند، قطعاً فضای انتخابات امسال مجلس رقابتی خواهد شد.

مالک شریعتی نماینده تهران با اشاره به اقداماتی که مجلس برای اصلاح قانون انتخابات انجام داد، اظهار داشت: اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی کاملاً منطبق با سیاست‌های کلی انتخابات ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری انجام شد.

 

به گزارش فرازبخش هایی از گفت و گوی شریعتی را در ادامه می خوانید:

 
  • مهم‌ترین تأثیر پیش ثبت نام انتخابات مجلس آن است که از ثبت نام‌های غیرمنطبق با شرایط جلوگیری می‌شود.
  • در نظر گرفتن مرحله پیش ثبت نام باعث می‌شود بسیاری از داوطلبانی که مدارکشان ناقص است و شرایط لازم را ندارند، در مرحله اول حذف شوند. این کار باعث می‌شود که بارِ بررسی صلاحیت‌ها در مرحله بعدی یعنی ثبت نام اصلی کم شود.
  • در انتخابات ادوار مختلف شاهد بودیم که عده‌ای می‌گفتند تعداد زیادی از ثبت نام کنندگان ردصلاحیت شدند یا احراز صلاحیت نشدند که در نظر گرفتن مرحله پیش ثبت نام جلوی تکرار این حرف‌ها را می‌گیرد و قطعاً فرایند ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی را واقعی‌تر می‌کند.
  • در نظر گرفتن مرحله پیش ثبت نام باعث می‌شود به تدریج فضای کشور انتخاباتی شود، تا پیش از این، یک تا دو ماه مانده به انتخابات هیجان سنگینی بر کشور حاکم می‌شد و بعضاً فضای هیجانی بر فضای عقلانی غلبه پیدا می‌کرد، اما الان افراد با دقت هم تصمیم به ثبت نام در انتخابات می‌کنند و از سوی دیگر مردم هم فرصت خوبی دارند که اخبار و اطلاعات مربوط به انتخابات را در فضای عمومی کشور دنبال کنند.
  • شاهد بودیم استقبال خوبی از مرحله پیش ثبت نام انتخابات مجلس شد، فرصت نهادهای نظارتی مانند شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات در ادوار قبل خیلی کم بود، اما در اصلاح قانون انتخابات مجلس این فرصت افزایش یافت که خیلی مهم است.
  • تنوع سیاسی خوبی را در مرحله پیش ثبت نام انتخابات مجلس شاهد بودیم، افراد و گروه‌های مختلف سیاسی در انتخابات مجلس دوازدهم ثبت نام کردند. با استقبالی که در مرحله پیش ثبت نام شد و با توجه به اینکه چهره‌های شاخص زیادی هم آمدند، قطعاً فضای انتخابات امسال مجلس رقابتی خواهد شد.
  •  
 
 
 

 

منبع خبر : مهر
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

پیشنهاد سردبیر
زندگی