دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
کد خبر: ۶۶۳۵۸

هشدار جدی مشاور رهبر انقلاب به کشورهای دنباله‌رو عادی‌سازی با اسرائیل

هشدار جدی مشاور رهبر انقلاب به کشورهای دنباله‌رو عادی‌سازی با اسرائیل
مشاور مقام معظم رهبری تاکید کرد: ما به برخی دولت‌های منطقه هشدار می‌دهیم که از سرنوشت کشورهایی که راه آن‌ها را رفته‌اند و اکنون نمی‌توانند پاسخ جبهه مقاومت را بدهند پند گیرند.

علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در گفتگوی تلفنی با فیصل مقداد، حادثه دلخراش تروریستی دانشگاه نظامی حمص سوریه را که به شهادت و زخمی شدن ده‌ها تن از نظامیان و غیر نظامیان منجر گردید را محکوم و ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، به دولت و ملت بزرگ سوریه تسلیت گفت و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در کنار سوریه خواهد ماند.

به گزارش فراز ولایتی در ادامه اظهار داشت: این اقدام وحشیانه نشان داد که دشمنی با مسلمانان مبارز منطقه و جبهه مقاومت کماکان ادامه دارد و اشغالگران هیچ منطق الهی و اخلاق ندارند و بی تردید پاسخ این گونه اقدامات همان است که با محوریت مقاومت فلسطین بار دیگر اثبات کرد آنچه استعمار غرب به عنوان خانه امن برای صهیونیست‌ها ساخته از خانه عنکبوت هم ضعیف‌تر است.

 

او در ادامه گفت: تهاجم وحشیانه اسرائیل از یک سو و دفاع جانانه فلسطینیان از سوی دیگر نشان داد که جبهه مقاومت امری مهم و تنها راه ایستادگی و پیروزی در برابر صهیونیست‌ها و حامیان آن‌ها می‌باشد و همراهی جوانمردانه فلسطینیان با سوریه و ورود مردانه حزب الله به این مجموعه دفاعی و آمادگی کشورهای اسلامی بیش از هر زمان دیگر نمایان گر رشد و اقتدار فزاینده محور مقاومت در معادلات منطقه‌ای است و مقاومت همچنان تنها راه رسیدن به پیروزی خواهد بود.

وی در بخش دیگری از این مکالمه تلفنی تصریح کرد: آن‌هایی که گمان می‌کنند با به اصطلاح عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها و انقطاع ارتباط خود با ملت‌های مسلمان منطقه می‌توانند مشکلات خود را حل کنند باید از این وقایع پند گیرند و بدانند که با طراحی‌های بی پایه و ساده لوحانه از قبیل تشکیل گذرگاه‌ها در منطقه حساس خاورمیانه به صورت جدی امنیت منطقه و ملت‌های مبارز را در خطر می‌اندازند.

مشاور مقام معظم رهبری تاکید کرد: ما به برخی دولت‌های منطقه هشدار می‌دهیم که از سرنوشت کشورهایی که راه آن‌ها را رفته اند و اکنون نمی‌توانند پاسخ جبهه مقاومت را بدهند پند گیرند.

 

وزیر امور خارجه سوریه نیز ضمن تشکر و قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت و مردم سوریه تاکید کرد: تروریسم در همه دنیا محکوم است و همان کسانی که انسان‌های بی گناه را در حمص به شهادت رساندند همان کسانی هستند که امروز در فلسطین دست به کشتار و جنایت می‌زنند.

فیصل مقداد تاکید کرد: ما هم متقابلا از جمهوری اسلامی ایران بایت حمایت‌های همیشگی و نقش مثبت در ایجاد صلح و ثبات در منطقه تشکر می‌کنیم و قدردان شما هستیم که همواره از دولت و ملت سوریه و شخص دکتر بشار اسد حمایت کرده اید و اطمینان داریم مجموعه مقاومت کاملا نسبت به مصالح و منافع کشورهای مسلمان حساس هستند و در مواقع لازم از یکدیگر دفاع خواهند کرد.

 

 
 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

پیشنهاد سردبیر
زندگی