شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 04 October 2025
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
کد خبر: ۷۲۶۵۱

پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره مسکن در سال ۱۴۰۳

رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

منبع:خبرآنلاین

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پلیس طالبان به دنبال جایگزینی برای خودرو‌های آمریکایی است

فاکتورهای مراسم‌های لاکچری را چه کسی پرداخت می‌کند؟

کیفرخواست متهمان پرونده قاچاق یکی از برند‌های لوازم خانگی صادر شد

اخراج نزدیک به پنج هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان در یک روز

اردوغان: غزه مهمترین موضوع در دستور کار تماس تلفنی ما با ترامپ بود

آخرین وضع تأمین سوخت زمستان بررسی شد

آموزش سگ‌های روباتیک برای رفتن به ماه!

علم الهدی: فضاهای کوچک و کم‌هزینه می‌تواند آغاز یک زندگی خانوادگی باشد

این عوامل ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

بازی «صبر و انتظار» ترامپ در قبال ایران

فاکس‌نیوز: ایرانی‌ها با صبر به‌ دنبال اخراج آمریکا از خاورمیانه هستند

پزشکیان در پاسخ به مجری فاکس‌نیوز: اجباری بودن حجاب را اجرایی نمی‌دانم

وزیر دفاع درباره انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه: مرتب از احتمال حمله دوباره می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند | مردم حواسشان به این جنگ شناختی باشد | اگر جنگی تحمیل شود، وظیفه ما نظامی‌هاست دفاع کنیم؛ برایش آمادگی کامل هم داریم

پولیتیکو: رئیس ستاد نیروی دریایی آمریکا برکنار شد

پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی