شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۸۳۱۱۲
رییس سازمان بازرسی:

۲ هزار مساله و ۲۱۳ گلوگاه فساد را شناسایی کردیم

۲ هزار مساله و ۲۱۳ گلوگاه فساد را شناسایی کردیم
 رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در یک کار پژوهشی حدود دو هزار مساله و ۲۱۳ گلوگاه فساد را شناسایی کردیم.

ذبیح الله خداییان در نشست خبری امروز ضمن تبریک سالرور تشکیل سازمان بازرسی گفت: طبق اصل ۱۷۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، "بر اساس حق نظارت قوه قضاییه نسبت به حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های اداری، سازمانی به نام «سازمان بازرسی کل کشور» زیر نظر رئیس قوه قضاییه تشکیل می‌گردد. حدود اختیارات و وظایف این سازمان را قانون تعیین می‌کند. "  این وظیفه خطیر است. ما در راستای منویات رهبری و تاکیدات رییس قوه قضاییه و سند تحول قضایی در دوره تحول وتعالی اولویت کار سازمان بازرسی را بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه قرار دادیم و برای تحقق این مهم سعی کردیم مسایل و مشکلات کشور را شناسایی کنیم.

وی افزود: در یک کار پژوهشی حدود دو هزار مساله  و ۲۱۳ گلوگاه فساد را شناسایی کردیم. ما سعی کردیم که نظارت بازرسی را به نحوی پیش ببریم که از پشتوانه علمی کشورهم  برخوردار باشد. در همین راستا برای استفاده ازظرفیت دانشگاهها، تفاهم نامه ای را با بسیاری از مراکز علمی کشور و پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه تهران و ... منعقد کردیم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: راه حل‌های رفع مسائل و گلوگاه‌های فساد را احصا کردیم و مراتب را به ریاست جمهور فقید شهید رئیسی ابلاغ کردیم و ایشان دستور دادند دولت با کمک دستگاه بازرسی نسبت به رفع این گلوگاه‌ها اقدام کنند. در دولت چهاردهم مجددا گلوگاه‌ها و بسترهای فساد را در اختیار مسئولین مربوطه قرار دادم.  نباید به همین گلوگاه‌ها بسنده کنیم و نیاز به بازنگری و به روزرسانی دارد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

پیامک اشتباه، راز قتل تازه‌داماد را برملا کرد!

سیاست، در به روی حکمت بسته است

حداقل مزد کارگران تغییر می‌کند؟

مردم این شهرستان رکورددار مصرف تریاک در کشور هستند

علی مطهری در خصوص مذاکره با آمریکا: آقای پزشکیان! به خاطر منافع و مصالح کشور، ابتکار عمل را به دست گیرید

انتقاد تند وزارت صمت از قطع برق صنایع: اعتمادمان را به وزارت نیرو از دست داده‌ایم

واکنش فدراسیون فوتبال به صحبت‌های تمسخرآمیز مجری تلویزیون

فرمانده کل ارتش: همیشه باید برای جنگیدن آماده باشیم | اگر می‌خواهیم جنگی نباشد، باید آماده‌تر و قوی‌تر باشیم

دفتر رسانه‌ای غزه: حملات به برج‌ها در چارچوب طرح سیستماتیک کوچاندن فلسطینی‌ها انجام می‌شود

درخواست سندرز بر پایان دادن کمک‌های نظامی واشنگتن به نتانیاهو

فرمانده کل سپاه: وحدت، کلید پیروزی و رهایی ملت‌ها از سلطه استکبار و صهیونیسم خبیث است

جریمه میلیونی سپاهان در آغاز لیگ برتر

سقف وام خرید خودرو خانواده شهدا و جانبازان افزایش یافت

پیشنهاد سردبیر
زندگی