يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
کد خبر: ۸۴۹۹۳

نظام پرستاری: نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود

نظام پرستاری: نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود
 رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اهمیت امنیت کادر درمان بویژه در مراکزدرمانی، گفت: سازمان نظام پرستاری از دادستانی کشور، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت درخواست کرده است که نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود؛ چرا که حضور نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها به کاهش خشونت کمک می‌کند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در واکنش به ضرب‌وشتم پرستاران در بیمارستان ولی‌عصر(عج) کازرون گفت: باید تدابیر جدی‌تری برای مقابله با این اقدامات اتخاذ شود که وزارت بهداشت پیگیر جدی این موضوع است.

احمد نجاتیان در مراسم بزرگداشت مرحوم مسعود داوودی (پزشک مقتول در یاسوج) که امروز، شنبه، ۲۶ آبان در سازمان نظام پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: هنگامی که یک پزشک چیره‌دست و یک فرد توانمند از اعضای کادر درمان، جان خود را از دست می‌دهد ضربه‌ای بزرگ به نظام سلامت کشور وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه خشونت فیزیکی و کلامی علیه کادر درمان در حال افزایش است، گفت: بررسی‌ها بیانگر این است که ۷۰ درصد پرستاران، خشونت کلامی و فیزیکی را در هر سال تجربه می‌کنند.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه بیمارستان‌ها می‌بایست نقطه امن کادر درمان باشند، تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری از دادستانی کشور، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت درخواست کرده است که نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود؛ چرا که حضور نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها به کاهش خشونت کمک می‌کند.
تبلیغ
با این دستگاه هزینه فیزیوتراپی نده! دستگاه فیزیوتراپی خانگی ارزان با اثرگذاری بالا(تخفیف ویژه)
خرید و مشاوره
yn-ad

وی با بیان اینکه نظام سلامت با کمبودهایی مواجه است، افزود: تعداد پرستاران، پزشکان و آمبولانس‌های کشور به میزان کافی نیست. گاهی‌اوقات، کمبود امکانات سبب می‌شود که مردم تصور کنند به بیمار آنها توجه نشده است؛ در حالی که بنا به وقوع یک شرایط، سطح‌بندی در تریاژ صورت گرفته است. کمبود نیروی انسانی و امکانات از مشکلات زیرساختی نظام سلامت است و این موضوع می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد.

نجاتیان گفت: وزارت بهداشت و نظام سلامت کشور می‌بایست از اعضای کادر درمان که در محیط کار خود دچار آسیب شده‌اند، حمایت کند. متاسفانه، یک پرستار نیز در شهر یاسوج با چاقو مورد حمله قرار گرفته و تارهای صوتی او آسیب دیده است. پس از اینکه این پرستار طرح خود را به پایان رسانده است، به حال خود رها شده و هزینه‌های درمانی را به صورت شخصی پرداخت می‌کند. متاسفانه بیمارستان و دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به کادر درمان آسیب دیده در محیط کار بی‌تفاوت هستند و از او خواستند که مراحل شکایت را شخصا پیگیری کند.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: کادر درمان که در محیط کار دچار آسیب می‌شود می‌بایست به عنوان یک فرد ایثارگر قلمداد شود. شرایط کاری در درمان می‌بایست ایمن باشد؛ به نحوی که کادر درمان در محیط کار خود خشونت صفر را تجربه کند. هرگونه خشونتی علیه کادر درمان در محیط کار پذیرفتنی نیست.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

اعتراض از سر بی‌اطلاعی و پافشاری بر یک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هر عنوانی به ضرر کشور است | نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها، برای جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد

روزنامه اصولگرا: کنکور، این غول بی‌شاخ و دم، حذف نمی‌شود؛ نامش تغییر می‌کند

اسرائیل حتی با وجود مهار دولت جولانی، باز هم نگران است!

طالبان در ایران جنایت کرد، صداوسیما ساکت بود | پیدا کنید علت این‌همه شیفتگی رسانه ملی نسبت به طالبان را! | همگان باید از تصمیم دولت برای اخراج اتباع غیرمجاز حمایت کنند

آمریکا با کردهای سوریه به توافق رسید؛ جزئیات گفت‌وگوی تام باراک با مظلوم عبدی

روزنامه اصولگرا: چرا اصلاح‌طلب‌ها تهدید پزشکیان را ساده‌سازی کردند؟ 

روسیه، چرا توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد؟

اسرائیل ماهیگیران فلسطینی را هدف قرار داد

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه

پیشنهاد سردبیر
زندگی