«حمید رسایی» بالاخره حضورش در رستوران لاکچری برج میلاد را تلویحا پذیرفت و در توییتی نوشت: «فضای مجازی رو ترکوندن که رسایی خانوادگی رفته رستوران لاکچری برج میلاد غذا خورده. حالا خوبه رسایی، سیسمونی ایتالیایی از ترکیه وارد نکرده یا هلدینگ رو با جاش نخورده. این شش ثانیه را ابتدا چهرههای بیاخلاق تیم رسانهای مدافع آقای قالیباف منتشر کردند و پس از نشر گسترده آن حذفش کردند. در روزگاری که اسناد تخلفات مالی برخی افراد و نزدیکانشان دست به دست میشود، استناد به چنین مطالبی سطحی و سخیفی برای تخریب رسایی فقط یک معنی دارد: سلامت پس خداروشکر»
حمید رسایی در شرایطی نسبت به انتشار ویدیو حضور خود در رستوران برج میلاد گلایهمند است و آن را اقدام غیرحرفهای تیم قالیباف میداند که تیم خود او شروع کننده این نوع از فعالیتها و اقدامات بودند. روزگاری همین فضای مجازی بود که با ماجرای موسوم به سیسمونی گیت و هلدینگ یاس ترکید.
منظور حمید رسایی از سیسمونی ایتالیایی، انتشار تصاویری از چند عضو خانواده قالیباف هنگام ورود به فرودگاه تهران با پروازی از استانبول همراه با حجم زیادی از بار منتشر شد. «وحید اشتری» برای نخستینبار سفر خانواده قالیباف به ترکیه را افشا کرد و مدعی شد که با راستیآزمایی در تماس با مسئولان هواپیمایی معراج زهرا مشیر، همسر، امیررضا بحیرایی، داماد، و مریم، دختر محمدباقر قالیباف ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ با پرواز شماره ۴۸۰۴ هواپیمایی معراج از استانبول با حجم زیادی از بار، شامل سیسمونی و کالسکه نوه قالیباف که از استانبول خریداری شده وارد تهران شدهاند.
هلدینگ یاس یکی از زیرمجموعههای اقتصادی بنیاد تعاون سپاه پاسداران بود که در حوزههای مختلفی از جمله خدمات، واسطهگری و مسکن فعالیت میکرد. این هلدینگ در پی افشای فسادهای گسترده و بازداشت برخی از مدیران آن در سال ۱۳۹۶ منحل شد. در دوره شهرداری محمدباقر قالیباف در تهران (۱۳۸۴ تا ۱۳۹۶)، هلدینگ یاس با شهرداری تهران همکاریهای گستردهای داشت. بر اساس برخی گزارشها، این هلدینگ در آن دوره حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهی داشت. در این پرونده، عیسی شریفی، قائممقام و معاون شهردار در دوره قالیباف، به ۲۰ سال زندان محکوم شد. محمدسعید احدیان، دستیار رسانهای محمدباقر قالیباف، در واکنش به این ادعاها اظهار داشت که این موضوعات در دادگاه بررسی شده و در نهایت دروغ بودن آنها روشن شده است. تاکنون هیچ محکومیتی علیه او در این زمینه صادر نشده و او هرگونه تخلفی را رد کرده است.
شاید بتوانیم نقطه شروع این دعوا را خرداد سال ۹۹ بدانیم همان سالی که محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی شد. در دوران تبلیغات انتخابات، حمید رسایی در تذکری گفت: «در این روزها با شروع تبلیغات انتخاباتی چند نفر از فعالان مجازی به یکباره بازداشت شدند و چند نفر نیز احضار شدند و وجه اشتراک همه آنها این است که منتقد یک نفر بودند. حال کاری نداریم که آن افراد به چه دلیل بازداشت شدند و گفته میشود که آنها از گذشته پرونده داشتند، اما اگر پرونده داشتند چرا قبلا بازداشت نشدند؟ چرا این امر را برای بعد از ۸ تیر نگذاشتند؟ چرا تا تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده این افراد بازداشت شده و یا برخی احضار شدند و به برخی دیگر گفتهاند اگر درباره فلانی حرف نزنید کاری به کارتان نداریم. آیا با بستن دهان حاشیه امن درست میشود، خیر.»
اما نقطه اوج دعوا، شکست سنگین جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری بود. جبهه پایداری در مقابل رقیب خود مسعود پزشکیان شکست خورد و «سعید جلیلی» نتوانست به جایگاه ریاست جمهوری برسد. همانطور که این روزها حمید رسایی، مقصر هر اتفاق و مسئلهای را محمد باقر قالیباف میداند، در آن زمان نیز جبهه پایداری علت شکست خود از مسعود پزشکیان را عدم کنارهگیری قالیباف از دور اول انتخابات میدانستند. به اعتقاد آنها اگر قالیباف نزدیک انتخابات از رقابت کنار کشیده بود، سعید جلیلی الان رییس دولت چهاردهم بود. اگرچه برخی بر این باورند که علت شکست سعید جلیلی، ترس و نگرانی مردم از قدرتمندتر شدن جبهه پایداری بوده است. از نظر این دسته از افراد اگر قالیباف کنار کشیده بود، در همان دور اول مسعود پزشکیان پیروز انتخابات ریاست جمهوری میشد.
بعد از شروع کار رییس قوه مجریه، قوه مقننه یعنی مجلس شورای اسلامی به صحنی برای دعوای میان قالیباف و رسایی بدل شد. داد و فریاد حمید رسایی و قطع شدن میکروفون او به دلیل اتمام وقت تذکر، بارها در رسانهها دست به دست شده است.
حالا دعوای جبهه پایداری و محمدباقر قالیباف از بحث رقبای انتخاباتی و جدال در صحن مجلس به فضای توییتر رسیده است و تخریبها ادامه دارد.
ویدیو:
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟