يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
کد خبر: ۹۳۷۶۴
مناظره سردبیر فراز در مورد مهاجران
روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت، سایت خبری «انصاف نیوز» میزگردی با عنوان ایران و مهاجران افغان برگزار کرد. «مازیار خسروی»، سردبیر روزنامه اینترنتی فراز، یکی از مهمانان این میزگرد بود. در ادامه بخش‌هایی از صحبت‌های او می‌آید، اما قبل از آن نیاز است در خصوص برگزاری این نشست، به چند نکته اشاره شود.
اول آن که مازیار خسروی، در این میزگرد تنها مخالف حضور بی‌رویه مهاجران غیرقانونی افغانی بود و دو مهمان دیگر در مقابل او قرار داشتند. مجری این برنامه در رعایت شرط انصاف درست عمل نکرد و مداخلات او در جریان گفتگو‌ها گواهی بر این ادعا است؛ عمده مداخلات مجری در میان صحبت‌های مازیار خسروی بود، اما دیگر مهمان‌ها فرصت داشتند استدلال‌های خود را به طور کامل بیان کنند. همچنین استفاده از تعابیری مانند «افغان‌ستیزی» و «فاشیست» در جریان این مناظره، قابل پیش‌بینی بود. چرا که این مفاهیم همواره برای ساکت کردن صدای مخالفان حضور مهاجران غیرقانونی در ایران استفاده می‌شود.
 
دوم آن که علی‌رغم ارجاعات دقیق مازیار خسروی به مطالبات مردم و اخبار رسمی، دو مهمان دیگر کمتر بر ارائه آمار و ارقام تمرکز داشتند و به نظر می‌رسید احساسات مجری برنامه نیز تحت تاثیر قرار گرفت. او در جریان گفتگو‌ها بار‌ها به توییت‌های فردی اشاره کرد که حضور در این مناظره را نپذیرفته بود و با این کار تلاش کرد تا سخنان مازیار خسروی شنیده نشود؛ حال آن که، هرکسی نماینده و مسئول اظهارات و افکار شخصی خود است.
 
مهاجرت امتیازی است که کشور‌ها بر اساس توان خود به مهاجرین می‌دهند. در شرایطی که ایران درگیر انواع ناترازی‌های اقتصادی و مسائل اجتماعی است، درخواست برای اولویت نهادن به نیازهای شهروندان ایرانی و ساماندهی اتباع غیرمجاز، یک حق ملی و مشروع است. هرچند شرط انصاف در این میزگرد رعایت نشد، سردبیر روزنامه اینترنتی فراز همدلانه از نسل اول مهاجران که زندگی آن‌ها هم تحت تاثیر شرایط نابه‌سامان فعلی قرار گرفته، برای حل بحران مهاجرت بی‌رویه اتباع غیرمجاز درخواست همراهی می‌کند.
 
 
 
 
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توقیف کشتی «حنظله» دزدی دریایی است

زباله به چه درد این غول فناوری می‌خورد؟!

اتباع افغانی دوباره به ایران برمی‌گردند؟

کاربران باید در تصمیم‌سازی اینترنتی دیده شوند، نه حذف

با این کار، رقم قبض آب ۲۰ برابر می‌شود

صدور کیفرخواست برای یک اسرائیلی در ارتباط با ایران

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد

عراقچی: در مسیر رفت و برگشت به ترکیه، چند بار پهپاد بالای سرمان آمد | در شورای عالی امنیت ملی مصوب شده بود، اگر دشمن تقاضای آتش‌بس بدون پیش‌شرط کرد، می‌پذیریم | سوء‌تفاهمی بین من و نیروهای مسلح در مورد ساعت اجرای آتش‌بس پیش آمد

آغاز فروش نقد و اقساط خودروی J4 با پیش پرداخت متنوع

نفوذ یک گروه نظامی اسرائیل به استان القنیطره در جنوب سوریه

وزیر خارجه فرانسه: حمایت از استقلال فلسطین مانع همکاری ما با اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران نیست

کوتینا چه زمانی به گوکارنا آمده؟ | راز زن روس و فرزندانش که در غاری در هند زندگی‌ می‌کنند!

دیدار وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری

تماس تلفنی دستیار الهام علی‌اف با معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی

پیشنهاد سردبیر
زندگی