۰۵ آبان ۱۴۰۵ ۰۲:۰۲
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۹۷۵۸۸
سخنگوی دولت:

خروج اتباع از کشور، خواست مردم هم است

خروج اتباع از کشور، خواست مردم هم است
سخنگوی دولت گفت: موضوع ساماندهی اتباع، از جمله موضوعات مهم در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و کاهش فشار بر یارانه‌ها، به ویژه در بخش‌های انرژی و نان در دولت مطرح شد.

به گزارش فراز؛ فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه هیأت دولت درباره مصوبات امروز هیأت دولت، گفت: گزارشی از عملکرد دولت در ایام دفاع مقدس ۱۲ روزه ارائه شد و بعدازآن سخنگوی دولت گزارشی از سفر به بوسنی و انتقال پیام رئیس‌جمهور در سالروز نسل‌کشی «سریبریتا» ارائه داد.

وی ادامه داد: وزیر کشور گزارش‌هایی درباره خروج اتباع خارجی و تأثیرات آن در اقتصاد کشور ارائه داد. خروج اتباع موضوع مهمی است که خواست مردم هم است.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه یک حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است و موضوعاتی مانند انرژی و نان با یارانه گرداننده می‌شود، طبیعتاً موضوع ساماندهی اتباع، از جمله موضوعات مهم در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و کاهش فشار بر یارانه‌ها، به ویژه در بخش‌های انرژی و نان، مطرح شد.

مهاجرانی با اشاره به مصوبات تصویب شده، عنوان کرد: بخشودگی کامل مالیات و عوارض ارزش افزوده شرکت‌های هواپیمایی برای سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، تأمین مالی برای توسعه اقتصاد رقومی و دانش بنیان، ایمن‌سازی بیمارستان الزهرا اصفهان با اختصاص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای رفع مشکلات ایمنی این بیمارستان مورد تصویب قرار گرفت.

وی ادامه داد: گزارشی را رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص تعداد شهدا و ایثارگران ارائه دادند و وظیفه دولت است که باید بتواند کمک تا ایثارگران این مدت کمتر آسیب را ببینند. همچنین از وزیر علوم بابت تسریع در مسیر و فرآیند پذیرش فرزندان شاهد و ایثارگرِ جنگ ۱۲ روزه در کنکور تقدیر شد.

سخنگوی دولت گفت: در خصوص خانواده‌های شهدا باید بگویم؛ خانواده دو شهید: ۳۲ خانواده. خانواده سه شهید ۱۷ خانواده. خانواده چهار شهید ۷ خانواده. خانواده پنج شهید ۳ خانواده و خانواده هشت شهید ۱ خانواده که این خانواده‌ها بیشترین تعداد خانواده شهدا هستند. حدود ۵ هزار و ۸۰۰ مجروح، که اکثر آن‌ها مرخص شده‌اند و حدوداً ۱۴۰ نفر همچنان بستری هستند و در استان تهران بیشترین تعداد شهید را داشتیم. • تعداد شهدای دفاع مقدس تا کنون هزار و ۶۲ نفر اعلام شده که ۱۴۰ نفر از آن‌ها زنان و کودکان هستند این آمار نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی بر خلاف ادعای جهانی کاملاً با هدف قرار دادن مردم ایران، جنگ را علیه مردم کشورمان به راه انداخت.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور در جلسه امروز هیئت دولت تأکیدات مشخصی بر حفظ انسجام ملی و افزایش کارایی دستگاه‌ها داشتند. تشکر زبانی یک حدی دارد و بعد از آن باید اقدامات عملی برای حل مشکلات مردم تأکید کردند. رئیس‌جمهور از دستگاه‌ها خواستند تا خدمات‌رسانی خود را بهبود بخشند و در راستای ایجاد رضایتمندی بیشتر برای شهروندان عمل کنند.

سخنگوی دولت درباره وضعیت سدهای کشور گفت: در اینکه در یک سال خشکسالی در کشور هستیم تردیدی نیست. میزان بارش‌ها در پاییز، زمستان و بهار به وضوح کاهش یافته و این موضوع قابل مشاهده است. اصولاً اقیلم ما اقلیم خشکی است در گذشته، ایرانیان نحوه تاب‌آوری در برابر شرایط اقلیمی را آموخته بودند، اما تغییرات در سبک زندگی، الگوی کشاورزی و کاربری اراضی به همراه کاهش بهره‌وری در برخی دستگاه‌های آب‌بر، تغییرات جدی در وضعیت منابع آبی کشور ایجاد کرده است. وضعیت سدها نیز رضایت‌بخش نیست و مردم می‌توانند این تغییرات را در کنار سدها مشاهده کنند. این شرایط نیازمند اقدامات جدی دولت و همکاری بیشتر مردم برای مدیریت بهتر منابع آب و مقابله با چالش‌های خشکسالی است.

سخنگوی دولت درباره قیمت گوشت بیان کرد: جلسات ستاد تنظیم بازار به صورت مرتب با حضور معاون اول برگزار می‌شود و یکی از مصوبات این جلسات بازگشت قیمت‌ها به زمان قبل از جنگ بوده است. دولت حساسیت زیادی بر تأمین کالاهای اساسی دارد و تلاش می‌کند تا فشار اضافی به مردم وارد نشود. رئیس‌جمهور همواره بر مراقبت از معیشت مردم تأکید می‌کند و دولت به وضعیت معیشتی مردم کاملاً آگاه است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
نشست چهارجانبه تهران، از دستورکار اعلام‌شده تا پیام‌های امنیتی پنهان| علی عبدی: عملیات فریب است! هدف، مهار و کنترل ایران است
تقدیر از بانک مهر ایران برای حمایت از خودکفایی و کارآفرینی
داتین باز هم برترین شرکت فناور شد | تداوم برتری در فناوری مالی با پشتوانه بانک پاسارگاد
چگونه حملات انصار الله پرواز‌ها در سراسر عربستان سعودی را زمین‌گیر کرد
عربستان سعودی با وجود حملات، برگزاری جام ملت‌های آسیا در ژانویه ۲۰۲۷ را تایید کرد
دیدار هیئت‌های بلندپایه در تهران؛ منطقه در آستانه درگیری‌های احتمالی در حالت آماده‌باش قرار دارد
دستان آلوده امارات در سودان؛ نامزدی لانا نسیبه برای دبیرکلی سازمان ملل یک رسوایی است
۹هزار کامیون پشت مرز بازرگان متوقف ماندند |تجارت ایران گروگان محدودیت همسایگان و ضعف زیرساخت‌ها
کاهش قیمت نفت از بالاترین سطوح شش‌ماه اخیر در پی امیدواری به کاهش تنش‌های جنگ ایران
ارتش ایالات متحده مدعی کمک به صادرات ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از کشور‌های حوزه خلیج فارس شد
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی