يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
کد خبر: ۹۷۹۴۸

بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران توسط ایدرو برگزار می‌شود/ برپایی سه نمایشگاه صنعتی و خودرویی در دستورکار ایدرو

بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران توسط ایدرو برگزار می‌شود/ برپایی سه نمایشگاه صنعتی و خودرویی در دستورکار ایدرو
بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران از ۱۱ تا ۱۴ آبان‌ماه امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود؛ مسئولیت برگزاری این رویداد به شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو واگذار شده است.

به گزارش سایپانیوز، سیدامید هاشمی، عضو هیأت‌مدیره شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو، با بیان اینکه نمایشگاه صنعت تهران از جمله معتبرترین رویدادهای تخصصی برای هم‌افزایی میان صنعتگران است، گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی ظرفیت‌های صنعتی کشور، نمایش تازه‌ترین فناوری‌ها در حوزه ابزارآلات، لیزر و تجهیزات صنعتی، تبادل دانش فنی، جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه همکاری‌های بین‌المللی است.

هاشمی افزود: این رویداد با حضور گسترده شرکت‌های داخلی و خارجی و همچنین هیأت‌های تجاری از کشورهای مختلف، زمینه‌ساز گسترش تعاملات صنعتی و تجاری، توسعه بازار و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.

سه نمایشگاه تخصصی در صنعت خودرو

عضو هیأت‌مدیره شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو همچنین از برگزاری سه نمایشگاه تخصصی دیگر در حوزه خودرو تا پایان نیمه دوم امسال خبر داد و اظهار داشت: نمایشگاه تخصصی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو در شهریورماه امسال در مصلی بزرگ تهران برگزار خواهد شد و‌ همچنین دو نمایشگاه دیگر در حوزه خودرو و قطعات آن، در قائم‌شهر در دستور کار قرار دارد.

ادامه فعالیت‌های نمایشگاهی ایدرو

گفتنی است شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو به‌عنوان یکی از شرکت‌های باسابقه در برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی و بین‌المللی، پیش از این ۲۴ دوره نمایشگاه صنعت تهران را برگزار کرده و امسال نیز برای بیست‌وپنجمین دوره این رویداد، مجوز رسمی برگزاری را دریافت کرده است.

این شرکت از زیرمجموعه‌های گروه خودروسازی سایپا محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند با ۶ مصدوم

سازمان مدیریت راهبردی انرژی در اختیار طرفداران گران‌سازی

پزشکیان درباره ناترازیها: ۴۷ سال است که به جای پرداختن به ریشه‌ها، به دنبال آن بودیم که با تغییر افراد مشکلات را رفع کنیم | باید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی