در حالیکه سازمانهای بینالمللی نسبت به اوضاع انسانی فاجعهبار و قحطی بیسابقه در نوار غزه هشدار دادهاند، این تصاویر گویای واقعیتی تلخ است؛ کودکان گرسنه، مادران ناامید و پدران عاجز که قربانی اقدامات غیرانسانی رژیم صهیونیستی شدهاند که حتی نان را هم به رویایی دست نیافتنی تبدیل کرده است.
با افزایش چشمگیر آمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه حاد در غزه و همچنین مرگمیر ناشی از گرسنگی شدید، سازمان جهانی بهداشت (WHO) به تازگی رژیم صهیونیستی را به جلوگیری «عامدانه» از ورود کمکهای انسانی به این باریکه متهم کرد و خواستار ارسال فوری غذا، دارو و تجهیزات به این منطقه شد.
این نهاد بینالمللی اعلام کرد که در دو هفته اول ماه ژوئیه (تیر)، بیش از پنج هزار کودک زیر پنج سال برای درمان سرپایی سوءتغذیه بستری شدهاند که ۱۸ درصد از آنها به سوءتغذیه حاد یا «اسامای» مبتلا بودهاند که خطرناکترین نوع سوءتغذیه است. همچنین بستری شدن شش هزار و ۵۰۰ کودک برای درمان سوءتغذیه در ماه ژوئن (خرداد/تیر)، بالاترین میزان از زمان آغاز جنگ در غزه در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) بوده است.
در طول جنگ تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز شد و تاکنون ادامه دارد، این رژیم بارها اقدام به ارتکاب جنایات سیستماتیک علیه غیرنظامیان کرده است. یکی از وجوه بارز این جنایات، حملات عمدی به مراکز مسکونی، مدارس، بیمارستانها، اردوگاههای آوارگان و اخیراً مراکز توزیع کمکهای بهاصطلاح بشردوستانه تحت نظارت آمریکا و رژیم اسرائیل بوده است.
در ماههای اخیر، رژیم صهیونیستی با استفاده از «سازوکار کمکرسانی بشردوستانه» که از سوی ایالات متحده آمریکا و با مشارکت تلآویو طراحی شده، فلسطینیهای نیازمند را به مکانهای خاصی در نوار غزه هدایت و سپس در اطراف همین مراکز اقدام به شلیک و بمباران کرده است. در چندین مورد مستند، دهها فلسطینی در صفهای دریافت کمکهای غذایی و دارویی هدف مستقیم تکتیراندازان یا حملات پهپادی قرار گرفتهاند. سازمانهای حقوق بشری این اقدام را «تله مرگ» توصیف کردهاند.
منبع:ایرنا
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
جشنی برای کودکان کار
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش