سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ 29 July 2025
دوشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۹۸۴۵۴

تشکیل پرونده‌های خسارت وسایل نقلیه آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

تشکیل پرونده‌های خسارت وسایل نقلیه آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه
رئیس سازمان مدیریت بحران تهران با تأکید بر اینکه پرونده‌های خسارت وسایل نقلیه آسیب‌دیده تشکیل شده است، گفت: از دولت و قوه قضاییه درخواست دارم تا درباره خسارت وسایل نقلیه آسیب‌دیده که تا حدی تعیین تکلیف و تشکیل پرونده شده‌اند، ورود کنند و پرونده‌های مربوطه را پیگیری کنند، زیرا این موضوع هنوز معطل مانده است.

علی نصیری، رئیس سازمان مدیریت بحران تهران، در جلسه شورای اداری شهرستان تهران اعلام کرد که پس از هر اصابت، آتش‌نشانی تهران در کمتر از پنج دقیقه وارد عمل شده و با همکاری هلال احمر و دیگر گروه‌های امدادی عملیات آواربرداری، جستجو و نجات را انجام داده‌اند.

وی افزود: همه دستگاه‌ها در یکپارچگی فرآیندی و فیزیکی همکاری کردند و تلاش شد تا امور مربوط به خانواده‌های شهدا با تمرکز پیگیری شود تا از سردرگمی آن‌ها جلوگیری کنیم.

نصیری با اشاره به نصب بنرهای آبی رنگ طرح «حامی» از روزهای ابتدایی جنگ در محل حادثه گفت: چادرهای میز خدمت نیز مستقر شده تا مردم هر سوالی داشتند، بتوانند پاسخ خود را دریافت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران همچنین درباره اسکان‌های اضطراری برای آسیب دیدگان جنگ، گفت: شهرداری تهران تا پیش از این مسئولیتی در این زمینه نداشت، اما به دستور شهردار تهران، ۱۶۰۶ نفر در ۱۱ هتل اسکان داده شده‌اند که تاکنون ۳۷ خانوار هتل‌ها را ترک کرده‌اند.

وی با اشاره به تصمیم هیات دولت مبنی بر واگذاری مسئله بازسازی خانه‌ها و اسکان اضطراری به شهرداری تهران بیان کرد: کارشناسان رسمی به صورت تک به تک واحدهای مسکونی را بررسی کرده‌اند که نشان می‌دهد ۸۵۷۰ واحد خسارت دیده‌اند. از این تعداد، ۵۶۳۰ واحد خسارت جزئی مانند تخریب شیشه داشته‌اند، ۲۲۶۵ واحد نیازمند تعمیرات متوسط هستند که هزینه آن معمولاً کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان است و ۷۰۰ واحد نیز نیازمند مقاوم‌سازی و نوسازی هستند.

نصیری ادامه داد: بیش از ۹۸ درصد واحدها در بخش تعمیرات جزئی بررسی شده‌اند و پایدارسازی ۱۶۰۴ واحد زیر ۳۰۰ میلیون تومان در حال انجام است. حدود ۶۰ درصد از این واحدها کمک مالی دریافت کرده‌اند، اما برخی اعتراضاتی وجود دارد که باید توسط کارشناس رسمی مجدد بررسی شود. امید است ظرف یک هفته آینده این موضوع ساماندهی شود.

وی درباره واحدهایی که ایمن‌سازی آن‌ها بیش از سه ماه طول می‌کشد، گفت: برای این افراد، خانه‌های کرایه‌ای فراهم خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران در خصوص اسکان موقت و کمک به آسیب‌دیدگان افزود: بنیاد مسکن مبلغی را برای آسیب‌دیدگان پیشنهاد داده بود، اما شهرداران مناطق درخواست افزایش ۵۰ درصدی مبلغ ودیعه و اجاره را داشتند که در نهایت مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان پیش‌پرداخت و ۳۰ میلیون تومان اجاره تصویب شد. این ودیعه به صورت یکسان پرداخت نمی‌شود و بر اساس محله و متراژ خانه قبل از آسیب، مبلغ آن تعیین خواهد شد.

نصیری در ادامه گفت: با وجود پیچیدگی روابط مالک و مستأجر که موجب برخی نقدهای رسانه‌ای شده است، تا کنون وضعیت مستأجر ۱۹۸ واحد تعیین تکلیف شده است.

وی همچنین از دولت و قوه قضاییه درخواست کرد درباره خسارت وسایل نقلیه آسیب‌دیده که تا حدی تعیین تکلیف و تشکیل پرونده شده‌اند، ورود کنند و پرونده‌های مربوطه را پیگیری کنند، زیرا این موضوع هنوز معطل مانده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه متولی تعیین خسارات مردم و اثاثیه آنان مشخص نیست، تأکید کرد: شهرداری تهران تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان کمک می‌کند اما مسئولیت جبران خسارت‌ها را ندارد.

او در پایان گفت: مردم می‌توانند برای دریافت پاسخ سوالات خود با شماره ۱۳۷ داخلی سه تماس بگیرند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی