۲۱ شهريور ۱۴۰۵ ۰۴:۵۳
شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۶
کد خبر: ۹۹۱۹

عبور دلار از مرز سیزده

عبور دلار از مرز سیزده
امروز هر دلار امریکا در صرافی های بانکی به قیمت ۱۳ هزار و ۲۵۰ تومان فروخته شد که نسبت به روز گذشته افزایشی برابر با ۲۵۰ تومان را نشان می دهد.دلار طی ۱۰ روز گذشته همواره در محدوده ۱۲ هزار و ۹۵۰ تومان تا ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان نوسان کرده است اما امروز، دل

امروز هر دلار امریکا در صرافی های بانکی به قیمت ۱۳ هزار و ۲۵۰ تومان فروخته شد که نسبت به روز گذشته افزایشی برابر با ۲۵۰ تومان را نشان می دهد.دلار طی ۱۰ روز گذشته همواره در محدوده ۱۲ هزار و ۹۵۰ تومان تا ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان نوسان کرده است اما امروز، دلاربالاتر از سد روانی است. نرخ خرید دلار از مردم نیز ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان گزارش شده است.

ارز ابتدای هفته را با افزایش قیمت آغاز کرد و از سوی دیگر فاصله خرید و فروش دلار و یورو از سوی صرافی‌ها افزایش یافت؛ به گونه‌ای که این نرخ که هر روز به طور متوسط ۱۰۰ تومان بود امروز ۲۰۰ تومان شد .به گزارش ایسنا، در بازار امروز(شنبه) قیمت خرید و فروش ارز در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی و همچنین نرخ خرید از سوی بانک‌ها مقداری نسبت به آخرین روز هفته گذشته افزایش یافته است؛ به گونه‌ای که صرافی‌های مجاز بانک مرکزی هر دلار را ۱۳ هزار و ۱۵۰ تومان می‌خرند و ۱۳ هزار و ۳۵۰ تومان می‌فروشند که این قیمت نسبت به پنج‌شنبه گذشته ۲۵۰ تومان افزایش یافته است.همچنین نرخ خرید و فروش یورو در این صرافی‌ها به ترتیب ۱۴ هزار و ۶۵۰ و ۱۴ هزار و ۸۵۰ تومان اعلام شده است که نسبت به نرخ قبلی بازار ۲۵۰ تومان در نرخ خرید و ۳۵۰ تومان در فروش افزایش قیمت مشاهده می‌شود.

امروز بانک‌ها هر دلار آمریکا را ۱۲ هزار و ۸۶۰ تومان می‌خرند که نسبت به آخرین نرخ هفته گذشته ۲۴۰ تومان افزایش یافته است. همچنین امروز بانک‌ها هر یورو را از متقاضیان ۱۴ هزار و ۱۹۳ تومان می‌خرند که نسبت به روز پنج‌شنبه حدود ۲۰۰ تومان افزایش یافته است.ارز مسافرتی نیز با احتساب کارمزد نزدیک به ۱۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

نکته مهم در خرید و فروش دلار امروز در بازارها اما این موضوع بود که قیمت خرید و فروش با هم تفاوت زیادی داشت. نرخ خرید هر دلار امروز در تابلوی صرافی‌های بانکی ۱۲ هزار و ۱۵۰ تومان و فروش ۱۳ هزار و ۳۵۰ تومان بود. تفاوت بیش ازهزار تومان را می توان از جمله تفاوت های زیاد در نرخ خرید و فروش یک ارز دانست.

بازار سکه و طلا دستخوش تغییر

نرخ هر قطعه سکه تمام طرح جدید با افزایش ۴۰ هزار تومانی نسبت به روز پنجشنبه به ۴ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان رسید.افزایش قیمت اونس جهانی و نیز افزایش نرخ دلار در بازار ارز داخلی موجب شد تا قیمت انواع سکه و طلا تحت این عوامل دچار نوسان شود. بطوریکه نرخ هر قطعه سکه تمام طرح جدید با افزایش ۴۰ هزار تومانی نسبت به روز پنجشنبه به ۴ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان رسیده است.

همچنین نرخ هر قطعه سکه تمام طرح قدیم ۴ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان، نیم سکه ۲ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان و ربع سکه یک میلیون و ۴۷۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی نیز ۹۲۰ هزار تومان است.

نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۹ هزار تومانی نسبت به روز پنجشنبه به ۵۰۱ هزار و ۹۰۰ تومان و هر مثقال طلا به ۲ میلیون و ۱۷۵ هزار تومان رسیده است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و چهارم | گزارش درحال به روز رسانی
«نبرد هرمز» روز شصت و سوم | تمام سواحل دریای سرخ یمن اکنون تحت کنترل حوثی‌هاست
بهار ۱۴۰۵ بانک سینا با علی ابدالی؛ جهش ۴ برابری مطالبات مشکوک‌الوصول و سقوط ۷۰ درصدی درآمد شعب
«نبرد هرمز» روز شصت و دوم | محسن رضایی: اقدامات آژانس، کشورها را به سمت خروج از ان‌پی‌تی سوق خواهد داد
عملکرد بانک رفاه کارگران در حوزه حاکمیت شرکتی شایسته قدردانی است
بانک رفاه کارگران اقدامات ارزشمندی برای کارگران و بازنشستگان انجام داده است
قدردانی مدیرعامل بانک اقتصادنوین از همکاری قوه قضاییه و قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران برای کمک به استیفای حقوق بانک
خسارت واقعی سیل مازندران چقدر است؟! جبران خسارت مردم چگونه انجام می‌شود؟!
حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی
تحول دیجیتال سایپا وارد مرحله جدید شد/ توسعه SAP در زنجیره تأمین
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | نگرانی آمریکا از توانایی‌های جدید ایران؛ پای چین و روسیه به میان آمد
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
بانک گردشگری به سمت مدیریت اکوسیستم مالی حرکت می‌کند
سطح یک نسبت توانگری مالی
بازگشت واحد پلی‌اتیلن سنگین ۲ پتروشیمی جم به مدار تولید؛ ثبت ۱۰۵ درصد ظرفیت اسمی پس از چند ماه توقف
مالیبل‌سایپا به دانش فنی تولید پوشان پایه آب دست یافت
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
مهسا بهشتی: طرح حمایت بانک اقتصادنوین از ورزشکاران، فاصله میان «می‌توانم» و «نمی‌توانم» است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: بانک اقتصادنوین مسیر درستی را انتخاب کرده است
عضو کمیسیون اقتصادی: بانک اقتصادنوین، حرمت اولین بودن را نگه داشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی