سه‌شنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ 02 September 2025
سه‌شنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کد خبر: ۱۰۰۸۸۶

گواهینامه رانندگی این افراد توقیف می‌شود

گواهینامه رانندگی این افراد توقیف می‌شود
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از ضبط ۳۶۰ جلد گواهینامه رانندگی به دلیل تخلفات حادثه‌ساز شبانه خبر داد.

 

 سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در یک برنامه تلویزیونی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۳۶۰ جلد به استناد ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب اسفند ۱۳۸۹ گواهینامه رانندگی مربوط به رانندگان حادثه‌ساز شبانه در سطح پایتخت ثبت و ضبط شد.

 معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: با هدف کاهش تصادفات مرگبار در سطح شهر تهران، پلیس راهور برخورد با رانندگان پرخطر شبانه را در اولویت اقدامات خود قرار داده است. رانندگانی که مرتکب تخلفات حادثه‌ساز و مخصوصاً در شب شوند، از جمله سرعت و سبقت غیرمجاز، حرکات مارپیچ، عبور از چراغ قرمز و…مشمول دریافت نمره منفی و درج در سوابق رانندگی خود خواهند شد.

سرهنگ کشیر تأکید کرد: با تجمع نمرات منفی و تکرار تخلفات پرخطر، گواهینامه رانندگی این افراد به استناد ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی توقیف می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در پایان گفت: رانندگانی که با تکرار تخلفات حادثه‌ساز، موجب تهدید جان خود و دیگران و ملتهب شدن جامعه می‌شوند، باید بدانند که توقیف گواهینامه به معنای محرومیت موقت و در بعضی مواقع محرومیت کامل از حق رانندگی و سلب امتیاز اجتماعی محسوب می‌شود؛ لذا ادامه رانندگی در این شرایط (محرومیت)، از منظر قانون معادل رانندگی بدون گواهینامه تلقی شده و با برخورد قضائی جدی همانند افراد فاقد گواهینامه همراه خواهد بود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

با این ۶ نقص بزرگ جنگنده F-35 آشنا شوید!

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

ویدیو؛ پیاده‌روی «پوتین» و «شی‌ جین‌پینگ» در اطراف محل اقامت رئیس‌جمهور چین

پیشنهاد سردبیر
زندگی