سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ 09 September 2025
سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۴
کد خبر: ۱۰۱۳۸۹

آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما با حضور «کیم جونگ اون»

آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما با حضور «کیم جونگ اون»
کره‌شمالی امروز (سه‌شنبه) از آزمایش زمینی موتور سوخت جامد برای موشک‌های دوربرد تحت نظارت «کیم جونگ اون» خبر داد.

کره‌شمالی اعلام کرد که آخرین آزمایش زمینی موتور موشک سوخت جامد برای یک موشک بالستیک دوربرد را انجام داده است؛ اقدامی که جدیدترین پیشرفت این کشور در راستای دستیابی به زرادخانه قدرتمند به شمار می‌رود.

 براساس اعلام خبرگزاری رسمی کره‌شمالی «موسوم به کی‌سی‌ان‌ای»، این آزمایش که روز دوشنبه با حضور «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی انجام شد، نهمین آزمایش از موتور ساخته‌شده با فیبر کربن بود که توان تولید ۱,۹۷۱ کیلونیوتن نیروی پیشران را دارد و قدرتمندتر از نمونه‌های پیشین است.

به گزارش واشنگتن‌پست، این گزارش یک هفته پس از آن منتشر شد که کیم از مؤسسه تحقیقاتی سازنده این موتور بازدید کرد؛ جایی که کره‌شمالی اعلام کرد این موتور در موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای آینده، از جمله سامانه‌ای موسوم به «هواسونگ-۲۰»، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

خبرگزاری مرکزی کره‌شمالی اعلام کرد، کیم پس از آزمایش روز دوشنبه ابراز رضایت کرد و توسعه «چشمگیر» موتور موشکی جدید را «تغییری قابل توجه» در تلاش خود برای گسترش نیروهای هسته‌ای کره‌شمالی خواند.

در همین رابطه، «لی سونگ جون» سخنگوی ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی گفت، کره‌جنوبی و ایالات متحده از نزدیک توسعه تسلیحات کره‌شمالی را زیر نظر دارند، اما ارزیابی خاصی از موتور موشکی جدید ارائه نکرد.

لی گفت: «اگر آنها یک موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید را تکمیل کنند، آن را آزمایش خواهند کرد و سپس ما باید ارزیابی‌های بیشتری از آن انجام دهیم.»

در گزارشی جداگانه، کی‌سی‌ان‌ای اعلام کرد که «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در سالگرد تأسیس کره‌شمالی که مصادف با امروز است، نامه‌ای به کیم فرستاده و خواستار تقویت «ارتباطات استراتژیک» بین کشورها شده است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

حلقه مفقوده خدمات پس از فروش

نمانیده مجلس: به خاطر نوسانات برق، ماشین لباس‌شویی و ظرفشویی‌ام سوخت!

حسین علایی از صندوق بازنشستگی فولاد برکنار شده؟

عراقچی: وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ملی مکمل یکدیگرند | همه برای یک نظام کار می‌کنیم

نمایشگاه‌های پاییزه امسال از این تاریخ آغاز می‌شود

نماینده تندرو مجلس عمامه‌اش را درآورد +عکس

یک شرط جدید برای اوکراین جهت پیوستن به اتحادیه اروپا

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

حسن روحانی: آنچه در جنگ ۱۲ روزه دیدیم، تقابل بین دانش شرق و غرب بود | امروز اگر بخواهیم از کشورمان حراست و امنیت ملی را حفظ کنیم، با علم و دانش امکان‌پذیر است

ویدیو؛ قطعه‌سنگی در استان ایلام که قرن‌ها جاذبه را به سخره گرفته!

انفجار در غرب افغانستان به مرگ ۸ تن منجر شد

ترکیه این شبکه‌های اجتماعی را از فیلتر درآورد

قالیباف درباره جلسه غیرعلنی مجلس با پزشکیان: در فرصت مناسب درباره آن توضیح می‌دهم

پیشنهاد سردبیر
زندگی