چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ 17 September 2025
چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۱۰۲۱۱۹

آتش‌سوزی در کشتی حامل پناهندگان با ۵۰ کشته

آتش‌سوزی در کشتی حامل پناهندگان با ۵۰ کشته
سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) اعلام کرد بر اثر آتش‌سوزی در یک کشتی حامل ۷۵ پناهجوی سودانی در نزدیکی سواحل لیبی در روز یکشنبه، دست‌کم ۵۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

آژانس مهاجرت سازمان ملل متحد روز گذشته (سه‌شنبه) این خبر را با اندکی تاخیر از زمان وقوع حادثه گزارش و اعلام کرد که به ۲۴ نفر از بازماندگان، خدمات درمانی ارائه داده است.

دفتر لیبی سازمان بین‌المللی مهاجرت در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: برای پایان دادن به چنین فجایعی در دریا، اقدام فوری لازم است.

طبق گزارش سازمان بین‌المللی مهاجرت، ماه گذشته حداقل ۶۸ پناهنده و مهاجر پس از واژگونی یک قایق در سواحل یمن جان باختند و ده‌ها نفر مفقود شدند.

این سازمان همچنین گزارش داد سال گذشته حداقل ۲۴۵۲ مهاجر یا پناهنده در دریای مدیترانه جان باختند یا مفقود شدند که شرایط فوق، این دریا را به یکی از مرگبارترین مسیرهای پناهندگان تبدیل کرده است.

به گزارش الجزیره، لیبی که میزبان حدود ۸۶۷ هزار و ۵۵ مهاجر است از زمان سقوط «معمر قذافی» در سال ۲۰۱۱ به مسیر ترانزیتی برای مهاجران یا پناهندگانی تبدیل شده که سعی در رسیدن به اروپا دارند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

 عارف: دانشگاه‌ها در سراسر کشور مأموریت‌گرا شوند

سخنگوی دولت: تبادل پیام‌های غیرمستقیم با آمریکا ادامه دارد

ادعای «خروج پلاسما از کشور بدون رعایت استانداردها»؛ سازمان غذا و دارو پاسخ داد

چالش دولت درباره تامین زمین برای مسکن ملی

فرماندار: تا ساعاتی دیگر صدای انفجار در ملارد شنیده می‌شود

وزیر ارتباطات: با هرگونه افزایش نامتعارف قیمت تعرفه‌های اینترنتی که به هزینه‌های مردم اضافه کند، مخالفیم

مترو برای دانش‌آموزان رایگان شد

واکنش قطر به تجاوز زمینی اسرائیل به غزه

چاپ و توزیع دفترچه «پدافند غیرعامل» در میان شهروندان تایوانی؛ آماده‌سازی برای بحران‌های احتمالی

اعلام قیمت خرید تضمینی گندم تا دو هفته آینده

درخواست برندگان نوبل از مکرون برای حمایت از چهره‌های فلسطینی

حقوق کارگران دوباره افزایش می‌یابد؟

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

پیشنهاد سردبیر
زندگی