امنیت و منافع ملی ایران خط قرمز است | هیچ قدرتی حق دخالت در توان موشکی ما را ندارد
سردار رضا طلایینیک سخنگوی وزارت دفاع با اشاره به اصرار آمریکا و غرب برای مذاکره درباره برنامه موشکی و درخواست کاهش برد موشکهای ایران گفت: منافع و امنیت ملی، مبنای قدرت موشکی ملت ایران است و هرگونه مداخله خارجی در تعیین قدرت توان دفاعی و امنیتی کشور ممکن نیست.
سخنگوی وزارت دفاع بیان کرد: یکی از اصول ملی در ایران صیانت از ظرفیتها و توان دفاعی برای مقابله با تهدیدات احتمالی است.
وی افزود: بنابراین هیچگونه زمینه مداخله قدرتهای بیگانه در تعیین توان و قدرت موشکی متناسب با نیاز دفاعی کشور قابل قبول نخواهد بود.
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، اخیرا با اشاره به تلاشهای غرب برای گنجاندن موضوع موشکی در مذاکرات با ایران گفته که «آمریکاییها اصرار دارند که ما باید درباره صنعت موشکی خود مذاکره کنیم.»
منبع:فارس
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد