دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ 03 November 2025
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۱۰۵۵۷۸

نظر یکتا ناصر درباره اتهام پژمان جمشیدی

نظر یکتا ناصر درباره اتهام پژمان جمشیدی
یک روز مانده به آخرین روز اولین ماه پاییز قوه قضائیه به صورت رسمی اعلام کرد که شکایتی علیه پژمان جمشیدی یکی از چهره‌های مشهور سینما و تلویزیون مطرح شده و پرونده در جریان رسیدگی است. رسانه رسمی دستگاه قضا خبر داد که متهم تحت بازداشت موقت قرار گرفته و به قرنطینه بند ۳ زندان قزل‌حصار منتقل شده است.

روزنامه اینترنتی فراز- جواد مرشدی: چند روز پس از این اطلاعیه رسمی، رسانه‌ها خبر دادند که پس از بازداشت موقت این بازیگر، با اعتراض وکلای او و پیگیری قضائی، قرار بازداشت نقض شد و متهم با وثیقه آزاد شد تا تحقیقات مقدماتی پرونده ادامه یابد.

این روز‌ها هم در ابتدا خبری از سفر او به ترکیه منتشر شد و پیرو آن روز جمعه فیلمی از این بازیگر در فرودگاه «تورنتو کانادا» منتشر شد.

در همین حال کامبیز برجاس، وکیل پژمان جمشیدی، در گفت‌وگوبا فارس ضمن تایید مسافرت موکل خود به کانادا به دلیل حضور نزدیکان جمشیدی در آن کشور، نسبت به شایعه خروج دائمی موکلش از کشور و مهاجرت به کانادا واکنش نشان داد و تأکید کرد که این اخبار صحت ندارد.

او با اشاره به پیام اخیر پژمان جمشیدی گفت: آقای جمشیدی در پیام خود عنوان کرده بود که قصد دیدار با پدر خود را دارد. پدر، خواهر و سایر اعضای خانواده ایشان در خارج از کشور ساکن هستند. طبیعی است که برای دیدار با خانواده‌اش سفر کند. هر زمان هم که ضرورت ایجاب کند، به کشور بازخواهد گشت. او برای دیدار با خانواده‌اش به کانادا رفته است.

برجاس درباره زمان بازگشت جمشیدی اظهار داشت: در حال حاضر، دستگاه قضایی نیازی به حضور موکل من ندارد. او در تمامی جلسات دادگاه و مواجهه‌های حضوری که لازم بوده شرکت کرده و مرحله تحقیقات مقدماتی پرونده نیز به پایان رسیده است.

او افزود: هیچ قرار ممنوع‌الخروجی یا نظارت قضایی برای آقای جمشیدی صادر نشده و وی در دو ماه گذشته نیز سه بار از کشور خارج شده است. بنابراین، این سفر نیز اولین بار نیست. هجمه‌هایی که به آقای جمشیدی و خانواده‌شان وارد شده، طبیعی است که باعث شود برای مدتی در کنار خانواده باشند.

 

پژمان جمشیدی روز بازداشت آفیش بود/

با توجه به نقش آفرینی این بازیگر در فیلم نیمه تمام «مازراتی» در روزنامه اینترنتی فراز در گفتگویی با یکتا ناصر دیگر بازیگر فیلم مازراتی، به بررسی شرایط پژمان جمشیدی و سرنوشت این فیلم نیمه تمام پرداختیم.

شما بعنوان کسی که درآخرین فیلم هم‌بازی آقای جمشیدی بودید درمورد نحوه برخورد ایشان با خانم‌ها چه نظری دارید واین اتفاق اخیررا چگونه ارزیابی می‌کنید؟

من اصولا مصاحبه نمی‌کنم، اما در مورد این قضیه از آنجایی که با ایشان همکاری داشتم و دراین کار آخر با هم سر فیلم بودیم با شما گفت‌و‌گو می‌کنم.

شما از ماجرا مطلع بودید؟

من ماجرا را طبیعتا نمی‌دانم، اما تنها چیزی که بعنوان یک خانم راجع به آن به قطعیت می‌توانم بگویم این است که نه تنها من بلکه هیچ‌گاه از طرف همکاران و کسانی که در پشـت صحنه فعالیت می‌کنند هیچ برخورد زننده یا آزار دهنده‌ای از آقای پژمان جمشیدی ندیدیم. چیزی که از آن مطمئن هستم این است که با توجه به اینکه من در اینستاگرام فعالیت ندارم و سعی می‌کنم خودم را خیلی در جریان اخبار زرد قرار ندهم، آن چیزی که خودم تجربه کرده‌ام و دیده‌ام و به آن مطمئن هستم این است که قطعا آن ماجرایی که در مورد ایشان می‌گویند با عقل من جوردرنمی‌آید و اساسا آقای جمشیدی که بعنوان یک سوپراستار دارند در ایران فعالیت می‌کنند اتفاقا باید حواسشان باشد که مورد توطئه و آزار آدم‌های دیگر قرار نگیرند نه اینکه خودشان بخواهند به شکلی چنین اتفاقاتی بیفتد، چون به هرحال ایشان قطعا علاقه‌مند و عاشق کم ندارند.

با توجه به سوپر استار شدن آقای جمشیدی و اینکه در حال حاضر در اکثر فیلم‌های سینما نقش‌آفرینی می‌کنند آیا امکان ایجاد هجمه توسط رقبا در مورد او وجود دارد؟

واقعا این چیزی نیست که من بتوانم در مورد آن نظر بدهم، به هرحال اگر هم بخواهد دسیسه یا هر چیز دیگری باشد من بعید می‌دانم از طرف همکاران سینمایی این اتفاق افتاده باشد. چرا که در همکاران کسی انقدر قسی‌القلب نیست که بخواهد چنین کاری انجام دهد و پذیرش این نکته برای من بسیار سخت است و قطعا اطلاعاتی در این مورد ندارم.

آخرین بار چه زمانی با آقای جمشیدی دیدار داشتید؟

ایشان روز آخری که به دادگاه مراجعه کردند سر صحنه آفیش بودند و به هر حال اگر که احتمال این را می‌دادند که آن اتهامی که به ایشان زده‌اند حداقل ممکن است منجر به بازداشت و اتفاقات این چنینی شود به دادگاه نمی‌رفتند.

یعنی ایشان باید می‌آمدند سر صحنه؟

بله، ما منتظر ایشان بودیم که برگردند و بیایند سر صحنه. از این رو طبیعتا برای ایشان و وکلایشان آن ماجرا غیر قابل حدس بوده.

فیلم آخر همین فیلم مازراتی بود؟

بله.

با توجه به انتشار فیلمی از ایشان در فرودگاه کانادا و احتمال عدم بازگشت ایشان به ایران بفرمایید تا پایان ساخت این فیلم چقدر زمان باقی مانده و اینکه آیا در صورت عدم بازگشت ایشان به ایران این فیلم نیمه‌تمام خواهد ماند؟ چرا که در این صورت تهیه کننده و همکاران شما قطعا متضرر خواهند شد؟

ببینید روز‌های آخر این فیلم بود و تا جایی که من در جریان هستم این فیلم شاید شرایطی داشته باشد که اگر آقای جمشیدی باز نگردند بتواند به اکران برسد. هرچند که یک بخش فیلم باقی مانده ولی ظاهرا بنظر می‌آید که چیزی نبوده که نشود از آن گذشت و در واقع سکانس‌هایی باشد که خیلی کلیدی باشند. واقعا من اطلاعاتی ندارم و اگر هم چیزی بخواهم بگویم شاید خیلی درست نباشد، طبیعتا نظر کارگردان می‌تواند مهم‌تر باشد.

با توجه به این همکاری آیا ایشان پس از آزادی با شما یا همکاران دیگر تماس داشته‌اند؟

نه واقعا، چون من می‌دانم آدم‌ها درچنین بحران‌هایی ممکن است چقدرآسیب‌پذیر باشند، حقیقتا وقتی این اتفاق افتاد و بعد از آن من سعی کردم تماسی با ایشان نگیرم، چون قصد فضولی در کار ایشان را نداشتم و فقط تنها کاری که می‌توانستم بکنم این بود که دلم بخواهد کسانی وارد قضیه ایشان شوند که بتوانند کمک کنند. اینکه من از ایشان بپرسم چقدر این ماجرا حقیقت داشته یا خیر بیشتر فضولی است و از این جهت که از سال‌ها پیش من با خواهر ایشان ارتباط دارم می‌دانم که ایشان واقعا در یک خانواده فرهنگی بزرگ شده‌اند و در سالیان سال و از زمانی که ایشان وارد عرصه بازیگری شدند خیلی با یکدیگر ارتباط نداشتیم و تا قبل از این فیلم یکدیگر را در جشن‌های سینمایی دیده بودیم و ارتباط چندانی نداشتیم. اما آن چیزی که من از خانواده ایشان دیده‌ام بعید می‌دانم که ایشان مرتکب چنین خبطی شده باشند. آقای جمشیدی آدم خنگ و بی‌هوشی نیست که بخواهد خود را در چنین موقعیتی قرار دهد و امیدوارم که واقعا این ماجرا ختم بخیر گردد. من نمی‌توانم خودم را یک لحظه جای ایشان یا خانواده‌اش قرار دهم.

سوال من این بود که آیا آقای جمشیدی پس از آزادی با شما و همکاران تماسی داشته‌اند که در مورد راست و دروغ بودن این اتهام صحبتی کنند؟

من از طریق یکی از همکاران که سر آن پروژه بودند مطلع شدم که ایشان آزاد شده‌اند و خیلی خوشحال شدم ولی خودم با ایشان در ارتباط نبودم و دوست داشتم که حداقل فضای آرامی را بعد از این التهاب طی کنند. حتی کانادا رفتن ایشان را هم نمی‌دانم تا چه حد واقعی است.

بنظر شما ایشان به ایران برخواهند گشت؟

من گفتم حتی از رفتن آقای جمشیدی خبر ندارم ولی قبل از اینکه این پروژه شروع شود ایشان بخاطر اینکه خانواده‌شان در کانادا هستند بنا بود بروند و به آنها سر بزنند. الان نمی‌دانم رفته‌اند یا می‌خواهند بروند. من در مورد خودم هم نمی‌توانم جواب دهم چه رسد به کسی دیگر.

بخاطر دارم شما در زمان جدایی‌تان به صرف همین مشهور بودن تا مدت‌ها چیزی نمی‌گفتید. گمان می‌کنید آقای جمشیدی یا خانواده ایشان در این خصوص واکنشی نشان دهند؟

من صحبت نکردم به لحاظ اینکه اتهامی به من وارد نبود و زندگی شخصی خودم بود و دلیلی نمی‌دیدم که بخواهم صحبتی بکنم. بخصوص اینکه یک چیز‌هایی شرایط طبیعی زندگی است و ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. برای چه باید دراین وضعیتی که مردم هزاران مشکل دارند من بیایم و بگویم ازدواج کردم یا جدا شدم، این نکته اساسا چه گره‌ای از زندگی مردم باز می‌کند. ولی به ایشان اتهامی وارد شده و بخواهند توضیح دهند یا خیر نمی‌دانم، چرا که هیچ کس جای کس دیگری نیست.

اگر شما جای ایشان بودید پاسخگو بودید؟

به این سوال نمی‌توانم جواب دهم، چون هرکس درشرایط زمانی و مکانی بر اساس عقل و منطق و احساسات خود ممکن است واکنش‌های مختلفی داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

همکاری مسکو _ پکن برای ساخت نیروگاه جدید اتمی در چین

کواکبیان: ترامپ دامادش را مامور گفت‌و‌گو با ایران کرده است

سفر از مثنوی تا جواهر؛ «گنج‌های قصه‌گو»، روایتی کهن برای جهانی نو در کاخ گلستان

شرکت‌ها دیگر به کارمندانشان وابسته نیستند؟

عراقچی: فعلا قصد نداریم اورانیوم ۶۰ درصدی را از «زیر آوار» خارج کنیم

ارتباط بین تشکیل ساواک و دکتر مصدق؟ | قانون امنیت اجتماعی اساسا چه بود؟

ترامپ: در محاکمه نتانیاهو مداخله می‌کنم تا کمی به او کمک کنم

این داستان باستانی، روایتی دیگر از کشتی نوح است؟

روایت ایلان ماسک از گوشی‌های هوشمند آینده

سه شرط رهبری برای برقراری رابطه با آمریکا

اگر اضطراب ادامه پیدا کند ... | دبستانی‌ها چرا دیگر مدرسه را دوست ندارند؟

رئیس فدراسیون والیبال: شریان‌های اصلی مغزی صابر کاظمی دچار پاره‌گی شده

علی ربیعی، دستیار رئیس‌جمهور: خیال برخی افراد تا هزینه‌ای سنگین برای جامعه و نظام به وجود نیاید، راحت نمی‌شود | این چه سیاستی است که هم مردم را ناراضی می‌کند و هم حافظ امنیت نیست؟ | ۸۵٪ مردم فیلترشکن دارند، امنیت کجاست؟!

وزیر جنگ ترامپ از منطقه غیرنظامی میان دو کره بازدید کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی