۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۳۸
شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
کد خبر: ۱۰۶۴۳۲

پایگاه آمریکا در پورتوریکو پس از ۲۰ سال فعال شد

پایگاه آمریکا در پورتوریکو پس از ۲۰ سال فعال شد
یک پایگاه دریایی آمریکا در پورتوریکو پس از بیش از ۲۰ سال، همزمان با افزایش حضور نیروهای آمریکایی در منطقه کارائیب دوباره فعال شد.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، «ایستگاه دریایی جاده‌های روزولت» در سال۲۰۰۴، پس از آنکه از سال ۱۹۴۳ در حال فعالیت بود، بسته شد اما این پایگاه اکنون بازگشایی شده و یکی از پنج مکانی است که نیروهای آمریکایی در پورتوریکو، یک قلمرو آمریکایی که از نظر استراتژیک در شمال ونزوئلا قرار دارد، در آن فعالیت می‌کنند.

به نوشته ایسنا، در اوایل سپتامبر، یک منبع در گفت‌گو با شبکه سی‌بی‌اس نیوز تأیید کرد که ایالات متحده ۱۰ جت جنگنده اف-۳۵ را برای آنچه عملیات علیه کارتل‌های مواد مخدر عنوان می‌کند به پورتوریکو فرستاده است.

«ساموئل ریورا بائز» شهردار سیبا، شهری که درست در کنار این پایگاه واقع شده است به سی‌بی‌اس نیوز گفت که اف-۳۵ها صبح‌ها او را از خواب بیدار می‌کنند.

این در حالی است که حضور نظامی ایالات متحده توجه مردم محلی پورتوریکویی، مانند «دامین لئون» را جلب کرده است.

لئون به سی‌بی‌اس نیوز گفت: «من احساس تنش و نوعی اضطراب می‌کنم. نمی‌دانم چه اتفاقی قرار است بیفتد، شاید حمله‌ای از جانب کسی نزدیک باشد.»

بنابر گزارش سی‌بی‌اس نیوز، تصاویر جدید پنتاگون نیز نشان می‌دهد که یک بمب‌افکن دوربرد بی-۵۲ بر فراز ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد آر. فورد در حال پرواز به سمت کارائیب است و این نمایش تحریک‌آمیزی از قدرت نظامی آمریکا است که علیه ونزوئلا به نمایش گذاشته شده است.

همچنین به گفته یک مقام نیروی دریایی، ایالات متحده تا صبح جمعه، چهار کشتی نظامی در غرب اقیانوس اطلس داشت، از جمله ناو هواپیمابر جرالد آر. فورد و سه ناوشکن موشک‌انداز. این مقام گفت که هفت کشتی نظامی دیگر در کارائیب حضور دارد که شامل دو ناوشکن موشک‌انداز، دو رزم‌ناو موشک‌انداز، یک کشتی تهاجمی آبی-خاکی و دو کشتی اسکله حمل و نقل آبی-خاکی بود.

در حالی که ایالات متحده در حال انجام رزمایش‌های نظامی در منطقه است، «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا که واشنگتن به دلیل ادعای ارتباط او با کارتل‌های مواد مخدر می‌خواهد از قدرت برکنار شود درباره آنچه تهدیدهای تهاجم خواند، در جمع مردم کشورش گفت: «اگر می‌خواهید ونزوئلا به مستعمره یانکی‌ها تبدیل شود، دست خود را بالا ببرید.»

ایالات متحده از اوایل سپتامبر، دست کم ۲۰ حمله هوایی در منطقه علیه آنچه کاخ سفید قایق‌های قاچاق مواد مخدر می‌داند، انجام داده است که منجر به کشته شدن حداقل ۸۰ نفر شده است.

به گفته چندین منبع آگاه از جلسات کاخ سفید، مقامات ارشد نظامی روز چهارشنبه، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را در جریان گزینه‌های به‌روز شده برای عملیات بالقوه در ونزوئلا، از جمله حملات زمینی قرار دادند.

به‌علاوه، سه منبع آگاه به سی‌بی‌اس نیوز گفتند که روز جمعه، ترامپ مذاکرات بیشتری در کاخ سفید در مورد وضعیت ونزوئلا انجام داد. از جمله کسانی که در اتاق این مذاکرات حضور داشتند، می‌توان به «جی‌دی ونس» معاون رئیس جمهور، «پیت هگست» وزیر جنگ، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و «دن کین»، رئیس ستاد مشترک ارتش اشاره کرد.

این منابع خاطر نشان کردن  که این، حداقل سومین روز متوالی است که مقامات ارشد کاخ سفید با رئیس جمهور ترامپ در مورد ونزوئلا گفت‌وگو می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی