۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۵۰
شنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
کد خبر: ۱۰۷۴۷۷

نامه حزب‌الله به پاپ قبل از سفر وی به لبنان

نامه حزب‌الله به پاپ قبل از سفر وی به لبنان
حزب الله لبنان قبل از عزیمت پاپ لئو چهاردهم رهبر کاتولیک‌های جهان به لبنان نامه‌ای سرگشاده خطاب به وی منتشر کرده و از وی خواست موضع جدی در رد جنایات صهیونیست‌ها علیه لبنان اتخاذ کند.

 

‌به گزارش روزنامه اینترنتی فراز به نقل از المنار، حزب‌الله لبنان در آستانه سفر پاپ لئو چهاردهم رهبر کلیسای کاتولیک جهان به لبنان نامه‌ای را خطاب به ایشان منتشر کرده است.

به نوشته مهر، متن کامل نامه حزب الله لبنان به پاپ به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عالیجناب پاپ لئو چهاردهم، رهبر کلیسای کاتولیک جهان.

با سلام و احترام...

در ابتدا، ما از حضور شما و دیداری که از لبنان دارید، نهایت خرسندی و تقدیر خود را ابراز می‌داریم؛ لبنان کشوری زیبا است که خداوند آن را با موقعیت جغرافیایی خاص و تنوع مذهبی گسترده، در چارچوب همزیستی و توافق عمومی، در راستای ثبات نظام سیاسی و امنیت ملی آن مزین کرده است.

پیش از این، سلف شما، پاپ ژان پل دوم، لبنان را نه تنها یک کشور، بلکه یک پیام دانسته بود… واقعیت امر ثابت می‌کند که لبنان، با ساختار متنوع خود، پل تمدنی بین پیروان دو دین آسمانی، مسیحیت و اسلام، و پیروان گرایش‌های دینی، فرهنگی و سکولار در تمامی کشورهای جهان و قاره‌ها است.

هنگامی که انسانیت محور توجه تمامی ادیان، و حتی گرایش‌های عقیدتی باشد، می‌توان به خوبی و امکان دستیابی به صلح و امنیت پایدار امیدوار بود.

در رهنمودها و پیام‌های شما، اهتمام جدی به حقوق بشر و لزوم احترام و حمایت از آنها را می‌خوانیم، که نشان می‌دهد این حقوق از جنبه فردی فراتر رفته و به دایره وسیع‌تری در سطح ملت‌ها می‌رسد.

عمیق‌ترین دلیل درگیری‌های امروز در جهان، شانه خالی کردن برخی طرف‌ها از هرگونه تعهد یا به رسمیت شناختن حق انسان‌های دیگر به دلیل اختلاف با او در دین، رنگ، نژاد، زبان یا منافع است.

بر کسی پوشیده نیست که کاهش احترام به حقوق بشر در نزد برخی رهبران و نهادها و احزاب و طوایف و کشورها یا سازمان‌ها، باعث تقویت و تغذیه گرایش‌های طمع ورزانه، سلطه طلبانه و استبداد و توسل به زور به جای رجوع به عدالت می‌شود.

فاجعه‌ای که غزه در فلسطین اشغالی طی دو سال گذشته شاهد آن بوده و همچنان ادامه دارد، ناشی از اصرار اشغالگران صهیونیست بر سلب حقوق مردم فلسطین در سرزمین و وطنشان و تعیین سرنوشتشان است و در نتیجه سکوت نظام بین‌الملل برای اتخاذ معیار عدالت و حق برای یافتن راه‌حلی برای درگیری پایدار در منطقه ما، بین صاحب حق و وطن و غاصبان اشغالگر آنها به وجود آمده است.

همچنین، رنجی که لبنانی‌ها به دلیل اشغالگری صهیونیستی در بخشی از سرزمینشان، و ادامه تجاوزات این رژیم و تهدید امنیت و ثباتشان در کشورشان متحمل می‌شوند؛ به دلیل طمع صهیونیست‌ها به تسلط بر منابع آبی و گازی و سرزمین آنها و تلاش برای تسلیم کردن لبنانی‌ها به شروط امنیتی توسعه‌طلبانه و سیاسی تل آویو است که هیچ عمق و پایانی ندارد.

شکی نیست که اشغالگری صهیونیستی از حمایت نامحدود کشورهای بزرگی برخوردار است که در گرایش به سلطه و طمع به منافع کشور و منطقه ما شریک هستند و هیچ توجهی به حقوق مردم ما و منطقه ندارند.

آنچه دشمن اسرائیلی در غزه علیه مردم فلسطین انجام داد، جنایت نسل‌کشی توصیف شده است؛ و آنچه در لبنان انجام می‌دهد، تجاوزی مستمر، مردود و محکوم است.

ما در حزب‌الله از فرصت سفر مبارک شما به کشورمان لبنان استفاده می‌کنیم، تا از جانب خود، بر پایبندی خود به همزیستی مشترک، دموکراسی توافقی، حفظ امنیت و ثبات داخلی، و اهتمام خود به حاکمیت ملی و حمایت از آن، و ایستادگی در کنار ارتش و مردم خود برای مقابله با هرگونه تجاوز یا اشغال سرزمین و کشورمان، تأکید کنیم.

همچنین، ما به حق مشروع خود در رد دخالت خارجی، که می‌خواهد قیمومیت خود را بر کشور و مردم ما تحمیل کند و تصمیم ملی و اختیارات قانونی آن را مصادره کند، پایبندیم.

عقیده ما تأکید می‌کند که پیروان عیسی مسیح، رسولان محبت و حافظ حقوق و احترام به انسان هستند. ما بر روی مواضع مقدس شما در رد ظلم و تجاوز، که وطنمان لبنان از سوی صهیونیست‌های متجاوز و حامیانشان با آن مواجه است، حساب می‌کنیم.

این چیزی است که ما در طول این دیدار به شما می‌سپاریم، دیداری که در آن به تمامی لبنانی‌ها اهتمام، محبت و همکاری خود را ابراز می‌دارید، و برای شما در این سفر آسایش و سلامتی آرزو می‌کنیم؛ و از خداوند متعال می‌خواهیم که مظلومان جهان را با عدالت، امنیت و فرج یاری فرماید.

رهبر کاتولیک‌های جهان که در حال حاضر در ترکیه حضور دارد، فردا یک شنبه به لبنان سفر خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی