چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
کد خبر: ۴۷۸۷۶
با تاکید بر رشد اقتصادی ۸ درصد + متن کامل بخشنامه

ابلاغ بخشنامه بودجه 1401

ابلاغ بخشنامه بودجه 1401
سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشور بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۱ را به دستگاه های اجرایی کشور ابلاغ کرد.

بخشنامه بودجه سال 1401 توسط رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است تا طبق قواعد و چارچوب تعیین‌شده توسط سازمان برنامه و بودجه پیش‌بینی بودجه سال آینده خود را به سازمان برنامه اعلام کنند.

 

بخش نخست بخشنامه بودجه سال 1401 به تحلیل آسیب‌های اقتصاد کلان کشور پرداخته است. رویکردهای کلان بودجه سال 1401 در بخشنامه عبارت است از رشد اقتصادی با تمرکز برای ارتقای بهره‌وری، ثبات اقتصادی، عدالت‌محوری، تغییر ساختار بودجه و تأمین مالی اقتصاد.

 

در بخشی از متن بخش نامه آمده است: همه دستگاه ها با محوریت سازمان برنامه و بودجه کشور با اهتمام جدی و مساعی جمعی و با تدوین برنامه ای منظم و تلاشی فراگیر و منضبط، کشور را برای رشد اقتصادی ۸ درصد و تحقق جهش اقتصادی در سال آینده مهیا کنند.

 

رویکردهای کلان بودجه سال ۱۴۰۱ با توجه به آسیب های مطروحه، جهت گیری های اساسی دولت در تدوین بودجه، سال ۱۴۰۱ عبارت است از ۱) رشد اقتصادی با تمرکز بر ارتقای بهره وری، ۲) ثبات اقتصادی، ۳) عدالت محوری، ۴) تغییر ساختار بودجه و تامین مالی اقتصاد.

 

در بخش دیگری از متن بخشنامه آمده است: بر این اساس ضروری است سازمان برنامه و بودجه کشور تقسیم کار ملی به صورت دستگاهی، استانی و شهرستانی را انجام دهد تا سهم هر یک از دستگاه ها و استان ها و شهرستان ها در تحقق جهت گیری های فوق الذکر تعیین شود؛ به دستگاه های اجرایی و استانها اختیارات کافی تفویض شود تا منابع مورد نیار، تجهیز شود و همه دستگاههای اجرایی از همه ظرفیت ها برای تحقق جهت گیری های بودجه استفاده کنند.

متن کامل بخشنامه بودجه

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

وزارت بهداشت خطاب به صداوسیما: این تبلیغات درباره لاغری را متوقف کنید

پیشنهاد سردبیر
زندگی