جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
کد خبر: ۴۸۹۵۲

کدام واحدهای صنفی می‌توانند فعالیت شبانه‌روزی داشته باشند؟

ساعت و نحوه فعالیت واحدهای صنفی در شهر تهران دارای شرایطی است که یکی از آنها اتمام فعالیت تا ساعتی مشخص است، در این میان اما برخی واحدها می‌توانند با دارا بودن یکسری شرایط به طور شبانه‌روزی فعالیت کنند، موضوعی که معاون نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درباره آن توضیحاتی را ارائه کرده است.

سرهنگ نادر مرادی ، درباره ساعت فعالیت واحدهای صنفی در شهر تهران گفت:‌ ساعت کار صنوف در شش ماه اول سال تا ساعت یک بامداد و در نیمه دوم سال تا ۲۴ است. این موضوع البته در مورد تمام واحدهای صنفی نیست و به عنوان مثال ساعت کار واحدی مانند طلافروشی و ... متفاوت است. اما به طورکلی می‌توان گفت که تمامی واحدهای صنفی باید بحث رعایت ساعت خاموشی را داشته باشند.

معاون نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درباره اینکه آیا واحد صنفی می‌تواند مجوزی برای فعالیت شبانه‌روزی دریافت کند، گفت:‌ این امکان برای تمام واحدهای صنفی وجود ندارد و تنها واحدهای صنفی مانند داروخانه‌های شبانه‌روزی، سوپرمارکت‌ها، تعویض روغنی و خواربار فروشی‌ها می‌توانند چنین مجوزی را دریافت کنند. 

مرادی درباره شروط دریافت این مجوز نیز اظهارکرد:‌ مالکان و متصدیان این صنوف باید درخواست خود را به اتحادیه بدهند و پس از آنکه مورد تایید قرار گرفت، نامه‌ای به پلیس اماکن زده می‌شود، پس از آن همکاران من در پلیس اماکن موضوع را از لحاظ امنیتی و انتظامی پیگیری می‌کنند و اگر تأییدیه‌های لازم صادر شود، مجوز فعالیت شبانه‌روزی به این واحدهای صنفی داده می‌شود. 

 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مبینا نعمت‌زاده قهرمان زیر ۲۱ سال جهان شد

امام جمعه قم: زیبنده نظام اسلامی نیست که مظاهر ناهنجاری در منظر عمومی توسعه یابد

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی