يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۷
کد خبر: ۴۹۲۲۹
سراج چیست؟کیست؟ و چه می کند؟
برای اینکه این مجموعه، زیرمجموعه سپاه نشود، یک قرارگاه میانی با نام «قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله» ایجاد کردند. قرار شد این قرارگاه از بنیاد خاتم‎ الاوصیا حمایت کند. بنیاد خاتم‌الاوصیا ساختار و فعالیت‎ های خود را در قالب هشت کارگروه تعریف کرد و یکی از این کارگروه‎ ها، کارگروه رسانه‎ های دیجیتال بود. نام «سراج» اولین بار اواخر سال ۱۳۹۱ در اولین نمایشگاه رسانه دیجیتال انقلاب اسلامی مطرح شد».

لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۱ که رئیس جمهور آن را صبح یکشنبه، ۲۱ آذر ۱۴۰۰، به مجلس شورای اسلامی تحویل داد، یکی از پربحث ترین و پرحاشیه ترین سوژه هاییست که این روزها در رسانه ها و فضای مجازی  دست به دست می شود. تازه ترین این بحث ها مربوط به بودجه  ۲۰۰ میلیارد تومانی است که برای‌ قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه‌الله در نظر گرفته شده است. این بودجه در صورت تایید به تساوی میان دو نهاد وابسته به این قرارگاه یعنی «سازمان فضای مجازی سراج» و «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» تقسیم می‌شود. تا پیش از این اطلاعاتی درباره محل تامین بودجه و میزان آن در دست نبود و لایحه بودجه ۱۴۰۱ برای نخستین بار از میزان بودجه سازمان سراج که البته به عنوان کمک قید شده، پرده برداشت. گفته شده برای اینکه این مجموعه، زیرمجموعه سپاه نشود، یک قرارگاه میانی با نام «قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله» ایجاد کردند. قرار شد این قرارگاه از بنیاد خاتم‎ الاوصیا حمایت کند. بنیاد خاتم‌الاوصیا ساختار و فعالیت‎ های خود را در قالب هشت کارگروه تعریف کرد و یکی از این کارگروه‎ ها، کارگروه رسانه‎ های دیجیتال بود. نام «سراج» اولین بار اواخر سال ۱۳۹۱ در اولین نمایشگاه رسانه دیجیتال انقلاب اسلامی» مطرح شد. در نهایت این سازمان در سال ۱۳۹۲ رسما آغاز به کار کرد. اما اینکه سازمان سراج دارای چه ماهیت حقوقی است، نقش حاکمیتی دارد یا دولتی است، خصوصی است یا سازمان مردم‌نهاد، وابسته به چه نهاد یا مؤسسه‌ای است،  مهم‌ترین دستاوردهای فعالیتش تاکنون چه بوده است، اصلا ماهیت تجاری دارد یا فرهنگی یا امنیتی، بودجه آن چقدر است و از چه محلی تأمین می‌شود، ساختار اداری و تشکیلاتی آن چگونه است، چگونه عضوگیری می‌کند و دارای چه شرایط استخدامی است، مسئول آن با حکم چه کسی تعیین می‌شود و دارای چه تجهیزات و تأسیساتی است هنوز مرکز سوال است..‌. 

 

 

حجم ویدیو: 18.74M | مدت زمان ویدیو: 00:02:51 دانلود ویدیو
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قالیباف: اعتراض از سر بی‌اطلاعی، بی‌صبری و پافشاری بر یک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هر عنوانی به ضرر کشور است | نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها، برای جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد

روزنامه اصولگرا: کنکور، این غول بی‌شاخ و دم، حذف نمی‌شود؛ نامش تغییر می‌کند

اسرائیل حتی با وجود مهار دولت جولانی، باز هم نگران است!

طالبان در ایران جنایت کرد، صداوسیما ساکت بود | پیدا کنید علت این‌همه شیفتگی رسانه ملی نسبت به طالبان را! | همگان باید از تصمیم دولت برای اخراج اتباع غیرمجاز حمایت کنند

آمریکا با کردهای سوریه به توافق رسید؛ جزئیات گفت‌وگوی تام باراک با مظلوم عبدی

روزنامه اصولگرا: چرا اصلاح‌طلب‌ها تهدید پزشکیان را ساده‌سازی کردند؟ 

روسیه، چرا توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد؟

اسرائیل ماهیگیران فلسطینی را هدف قرار داد

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه

زلنسکی: ما آماده صدور پهپاد به آمریکا هستیم

مذاکرات آتش‌بس غزه در دوحه، این‌بار از مذاکرات و توافق‌های قبلی متفاوت است

الاخبار: افزایش نگرانی‌ها در عراق؛ حوادث سویدا فراتر از مرزها است

اطلاعیه مهم وزارت کار درباره یارانه جدید دولت

ضرغامی: نباید دیگر به تنظیمات کارخانه برگردیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی