۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۵۶
چهارشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
کد خبر: ۵۱۹۳۲
دبیر ستاد نان:

اگر کسی خرید غیرمنطقی نان انجام دهد، رصد می‌شود

اگر کسی خرید غیرمنطقی نان انجام دهد، رصد می‌شود
دبیر اطلاع‌رسانی ستاد نان اظهار داشت: خانوار هیچ محدودیتی برای خرید نان نخواهند داشت و این محدودیت ایجاد نخواهد شد که خانوار براساس تعداد اعضا و جمعیت امکان حجم مشخصی از نان در روز یا ماه داشته باشند. اما اگر کسی تراکنش و خرید غیر منطقی داشته باشد، مورد بررسی و رصد قرار می‌گیرد.

 

میثم جعفری درباره نصب کارتخوان‌های جدید در نانوایی‌های پایتخت و دلایل تغییر دستگاه‌های کارتخوان اظهار داشت: در ادامه ساماندهی توزیع  آرد و اختصاص یارانه آرد به نانواها که در استان‌هایی مانند زنجان، قزوین و گیلان به اجرا رسید، در حال نصب کارتخوان های جدید در نانوایی‌های تهران هستیم.

وی با بیان اینکه تاکید کردیم قرار نیست برای مردم یارانه نان به اجرا برسد، گفت: هر فردی با هر کارت بانکی می‌تواند نان را با همین قیمت‌های مصوب و موجود خریداری کند و قرار نیست قیمت نان تغییری کند.

دبیر اطلاع‌رسانی ستاد نان با اشاره به نصب کارتخوان‌های جدید ادامه داد: آردی که با قیمت یارانه‌ای بین نانوایان توزیع می‌شود در برخی از نانوایی‌ها از چرخه تولید نان خارج و از شیرینی پزی‌ها سردر میاورد. از این رو برای اینکه آرد یارانه‌ای به دست مردم برسد و از چرخه تولید نان خارج نشود کارتخوان‌های جدید نصب شده که میزان فروش نان هر نانوایی در آن مشخص خواهد شد.

جعفری افزود:‌ در این کارتخوان‌های جدید نرمافزار و سوییچی تعریف شده که میزان فروش هر نانوایی مشخص می‌کند، برای مثال شفاف می‌شود که هر نانوایی در روز چه تعداد نان فروش داشته برای مثال اگر یک نانوایی در روز 2 هزار نان سنگگ فروخته باشد، میزان آرد مصرفی برای تولید این مقدار از این نان مشخص است و در آینده هم بر اساس میزان مصرف آرد برای فروش این تعداد نان به آن نانوا آرد اختصاص داده می‌شود.

وی گفت: در واقع یارانه نان هوشمند می‌شود و از این پس کنتوری برای میزان تخصیص آرد و میزان فروش نان خواهیم داشت.

دبیر اطلاع‌رسانی ستاد نان تاکید کرد: خانوار هیچ محدودیتی برای خرید نان نخواهند داشت و این محدودیت ایجاد نخواهد شد که خانوار براساس تعداد اعضا و جمعیت امکان حجم مشخصی از نان در روز یا ماه داشته باشند.  اما اگر کسی  تراکنش و خرید غیر منطقی داشته باشد، مورد بررسی و رصد قرار می‌گیرد. محدودیتی برای خرید نداریم اما مصرف شخصی هم حدود مشخصی دارد و خرید غیرمنطقی مورد بررسی قرار می‌دهیم چراکه این امکان وجود دارد حجم بالای خرید نان برای مصرف دامداری‌ها استفاده شود و افراد خارج از صنف برای مصرف شخصی حجم بالایی از نان را خریداری کند، نان را خشک کرده و آن را به دامداری‌ها بفروشد.

وی ادامه داد: برنامه این است که اگر خانواری دست به حجم بالایی از خرید نان بزند، پیامکی برای سرپرست آن خانوار ارسال و موضوع بررسی شود تا اگر دلیل این میزان خرید با حجم بالا دلیل غیرمنطقی داشته باشد، جلوی آن گرفته شود.   

جعفری با اشاره به خرید نان با حجم بالا از سوی اصناف افزود: البته خرید نان از سوی برخی از اصناف مانند تهیه غذا، یا خرید نان برای خوابگاه‌ها، بیمارستان‌ها و .... شامل این موضوع نخواهد شد. تمام اصنافی که مصرف بالایی از نان را دارند با کمک وزارت صمت و خود اصناف مورد شناسایی قرار می‌گیرند و اطلاعات آن‌ها دریافت و از سایر اصناف و اقشار تفکیک خواهند شد.

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی