دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ 20 October 2025
دوشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۵۱۹۹۴
نماینده مجلس:

احتمال فیلتر اینستاگرام و واتس‌اپ وجود دارد

احتمال فیلتر اینستاگرام و واتس‌اپ وجود دارد
نوری گفت: طرح صیانت درجایی است که سرنوشتش برای ما مبهم و نامعلوم است که چه اتفاقی برایش خواهد افتاد؛ چون دیگر از شفافیت و بازخواست هم مصون است، ولی امیدواریم این کار را با مردم نکنند. با این مصوبه عملا موضوع فیلترینگ تمام ابزار‌های پرکاربرد فضای مجازی مانند واتس‌اپ، اینستاگرام و بقیه موارد قابلیت اجرایی د‌ارد.

غلامرضا نوری نایب رئیس کمیسیون اصل ۴۴ مجلس گفت: سرنوشت طرح صیانت مبهم است. طرح صیانت، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، این نماینده در ادامه اظهار کرد: یک ماه قبل در جریان بررسی طرح شفافیت، پیشنهاد دادم تا جلسات، نظرات و آرای شورای عالی فضای مجازی شفاف شود که تصویب نشد و پشت سرش هم در هفته گذشته تصمیما‌ت شورای عالی فضای مجازی از هرگونه دادخواهی و شکایت افراد و اشخاص مصون شد.

نوری افزود: با این حال می‌توان گفت طرح صیانت درجایی است که سرنوشتش برای ما مبهم و نامعلوم است که چه اتفاقی برایش خواهد افتاد؛ چون دیگر از شفافیت و بازخواست هم مصون است، ولی امیدواریم این کار را با مردم نکنند.

وی گفت: با این مصوبه عملا موضوع فیلترینگ تمام ابزار‌های پرکاربرد فضای مجازی مانند واتس‌اپ، اینستاگرام و بقیه موارد قابلیت اجرایی د‌ارد.

به گفته وی، اگر شورای نگهبان هم مصوبه هفته گذشته مجلس درباره اصلاح قانون آیین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری را تایید کند، هیچ شخص حقیقی و حقوقی نمی‌تواند شکایت کند که مثلا این تصمیم شما برای اقتصاد، کسب‌وکار، زندگی و گردش آزاد اطلاعات و برای این بخش از حقوق اساسی ما مضر است و درخواست لغو آن را نمی‌توان داد.

وی با اشاره به ارسال طرح صیانت توسط رئیس مجلس به شورای عالی فضای مجازی نیز گفت: در آن مقطعی که این طرح را از دست کمیسیون اصل ۸۵ که اکثریت اعضا با هماهنگی و مهندسی شده جمع شده بودند که صیانت را به زور قانون کنند، مسیر برون‌رفت خوبی بود؛ ولی بعد از آن دو تصمیم که پشت سرش برای شورای عالی فضای مجازی آمد در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. نوری گفت: هیچ راهی برای اصلاح مصوبه مجلس وجود ندارد مگر آنکه شورای نگهبان این مصوبه را تایید نکند.

 

 

منبع خبر : فرارو
منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مقام معظم رهبری: مدال‌آوری در روزهای جنگ نرم، ارزش مضاعف دارد | رئیس‌جمهور آمریکا افتخار می‌کند که صنعت هسته‌ای ایران را از بین برده‌؛ خیلی خوب، به همین خیال باش

سیمایی صراف: دانشگاه‌ها باید عقلانیت را به جای شبه‌علم نهادینه کنند

سخنگوی دولت: یارانه دهک‌های یک تا سه پرداخت شد

مصوبه حذف چهار صفر از پول ملی به دلیل ابهاماتی به مجلس بازگردانده شد

رئیس قوه قضائیه: اقدام پدر امیرمحمدخالقی درس‌آموز بود

اعمال مالیات ۸ درصدی برای بازی‌های ویدئویی خشن

پرسپولیس هنوز هم با هاشمیان تمرین می‌کند

کاهش قیمت مسکن واقعی است؟

کرباسچی: ریشه تشکیل اتاق عفاف و حجاب و به کارگیری ۸۰هزار آمر به معروف، بودجه کلانی است که برای آمران به معروف تصویب شده

جاده چالوس در حال حاضر مسدود است

برلین ۱۵ جنگنده اف-۳۵ دیگر از آمریکا خریداری می‌کند

آه‌ کشیدن برای سلامتی مفید است؟

نظر معاون پزشکیان درباره ازدواجهای چندساعته یا چندروزه اتباع با زنان ایرانی

علت سفر کوتاه لاریجانی به مسکو چه بود؟ | پوتین در حال میانجیگری بین ایران و آمریکاست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی