شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
چهارشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
کد خبر: ۵۸۳۷۷
یعقوب رضازاده، نماینده شهرستان سلماس، در مجلس از وزیر بهداشت درخواست کرد تا پرستاران و لیسانس‌های مامایی که در دوران کرونا «جان خود را از دست داده‌اند» را به سر کار بازگرداند!به نظر می‌رسد آنچه یعقوب رضازاده نتوانست به درستی بیان کند، مربوط به قراردادی بودن پرستارانی است که در جریان همه‌گیری کرونا جان باختند. احتمالا درخواست او از وزیر، قرار گرفتن نام این پرستاران در فهرست استخدامی‌‌هاست تا دست‌کم به معیشت بازماندگان آن‌ها انتفاعی برسد‌.
نویسنده :
بیتا محسنی

از آغاز همه‌گیری کرونا تاکنون بیش از ۲۰۰ پرستار جان باختند. تلخ آنکه بعد از فروکش کردن توفان کرونا در کشور، برخی از بیمارستان‌ها نسبت به اخراج پرستاران طرحی و قراردادی اقدام کرده‌اند. به طوری که طبق گزارش مشرق، تاکنون نزدیک به ۲۰ هزار پرستار خانه نشین شده‌اند و پیش بینی می‌شود این تعداد به ۵۰ هزار نفر برسد!

از طرفی طبق آمار رییس سازمان نظام پرستاری کشور در خرداد سال جاری، قرارداد حدود پنج هزار پرستار تمدید نشده است. ماجرا مربوط به استخدام ۸۹ روزه در قالب قراردادهای شرکتی است که از همان ابتدای همه‌گیری کرونا، بسیار انتقادبرانگیز شد. اما پرستاران به پایان کرونا و استخدام رسمی امید بسته‌ بودند.

تعدیل هزاران نیرو که به صورت تمدید طرح، قرارداد موقت و شرکتی جذب شده بودند، درحالی صورت گرفت که ایران سالانه با کمبود ۱۰۰ هزار نیروی پرستاری روبه رو است؛ رفتاری که کم‌ترین تاثیر آن، افزایش مهاجرت این قشر است.
روندی که در کنار کاهش داوطلبان کنکور برای این رشته به سبب آینده شغلی نامعلوم می‌تواند برای حیطه بهداشت و درمان کشور، نگران کننده باشد.

از این رو اظهارات نماینده سلماس درباره وضعیت پرستاران، فارغ از اشتباه لپی، عدم موفقیت او در رساندن منظور و شیطنت برخی از رسانه‌ها، جدی و هشداردهنده است.

حجم ویدیو: 12.96M | مدت زمان ویدیو: 00:02:04 دانلود ویدیو
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی