چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ 19 November 2025
پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
کد خبر: ۶۱۲۰۷

واکنش آمریکا به تهدید ایران درباره تعیین سقف زمانی برای مذاکرات؛ برجام در دستور کار ما نیست

واکنش آمریکا به تهدید ایران درباره تعیین سقف زمانی برای مذاکرات؛ برجام در دستور کار ما نیست
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات حسین امیرعبداللهیان گفت: «برجام در دستور کار نیست. در حال حاضر نقض حقوق بشر و ارسال تسلیحات به روسیه برای استفاده در حملات بی‌رحمانه علیه زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین در صدر دستور کار ما در مورد حکومت ایران قرار دارد.» ودانت پاتل تاکید کرد که دولت جو بایدن همچنان معتقد است که «دیپلماسی بهترین راه» برای جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران است.

ودانت پاتل در کنفرانس خبری روزانه این وزارتخانه و در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات حسین امیرعبداللهیان گفت: «برجام در دستور کار نیست. در حال حاضر نقض حقوق بشر  و ارسال تسلیحات به روسیه برای استفاده در حملات بی‌رحمانه علیه زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین در صدر دستور کار ما در مورد حکومت ایران قرار دارد.»

او اضافه کرد: «البته ما همچنان نگران پیشرفت‌های هسته‌ای ایران هستیم و رئیس جمهوری بایدن کاملا متعهد است که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.»

ودانت پاتل تاکید کرد که دولت جو بایدن همچنان معتقد است که «دیپلماسی بهترین راه» برای جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران است، و ایالات متحده هیچ گزینه‌ای را از روی میز حذف نکرده است.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در گفت‌وگو با شبکه الجزیره از طرحی در مجلس شورای اسلامی برای تعیین سقف مذاکرات هسته‌ای خبر داد و گفت: «درهای مذاکره برای همیشه باز نخواهد ماند.»

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

راه‌حل فوری عبور از بحران آب اجرای مفاد سند ملی امنیت غذایی است

خودروهای حامل اتباع غیرمجاز «بمب متحرک» در جاده‌ها

تا وقتی قدرت ذی‌نفعان از بین نرود، صنعت خودروسازی اصلاح نمی‌شود

کمال خرازی: نمی‌دانیم نطنز و فردو چقدر آسیب دیده‌اند | فتوای رهبری درمورد سلاح‌های هسته‌ای قابل تغییر نیست

توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم درباره تعطیلی دوروزه مدارس در این استان

حمید ابوطالبی خطاب به پزشکیان: انتقال کانال‌های میانجی‌گری از عمان و قطر به عربستان، بهترین تصمیم راهبردی در شرایط کنونی است

فرزند کاظم صدیقی درگذشت

زرشک ایرانی به کدام کشورها صادر می‌شود؟

آتش‌سوزی مهیب در جنوب ژاپن؛ بیش از ۱۷۰ ساختمان درگیر شدند

مراسم ختم احمدی‌نژاد!

هوا در مناطق مختلف کشور آلوده می‌شود

آمریکا عربستان را به‌عنوان «متحد اصلی غیر ناتو» معرفی کرد | تشکر ترامپ از عربستان به‌خاطر سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در ایالات متحده

نماینده مجلس درباره مذاکرات رفع فیلتر تلگرام: توپ اکنون در زمین شورای عالی فضای مجازی است

بیت‌کوین دوباره به صعود بازگشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی