چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۷۴۶۹۱

هزاران نفر در این کشور خانه‌های خود را ترک کردند

هزاران نفر در این کشور خانه‌های خود را ترک کردند
پیش از رسیدن طوفان به روستاهای ساحلی بنگلادش حدود ۸۰۰ هزار نفر از ساکنان این مناطق خانه‌های خود را ترک کردند و به پناهگاه‌های این کشور پناه بردند.

طوفان حاره‌ای «رِمال» عصر روز گذشته (یکشنبه) ۲۶ مه به سواحل جنوبی بنگلادش رسید. اداره هواشناسی این کشور پیشتر اعلام کرده بود که احتمالا وزش باد در این مناطق ۱۳۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

مقامات بنگلادش به ماهیگیران هشدار داده‌ بودند که به دریا نروند و به کسانی که در مناطق آسیب‌پذیر قرار دارند دستور داده شده بود که محل را تخلیه کنند.

بیشتر مناطق ساحلی بنگلادش یک یا دو متر بالاتر از سطح دریا قرار دارند و موج‌های بلندی که بر اثر طوفان ایجاد می‌شوند می‌توانند روستاهای منطقه را ویران کنند.

پلیس همزمان با فرار مردم از منطقه اعلام کرد قایقی با ۵۰ مسافر که دو برابر ظرفیت آن بود در نزدیکی بندر «مونگلا» غرق شده و دست کم ۱۳ نفر مجروح برجای گذاشته که به بیمارستان منتقل شده‌اند.

مقامات پیش از رسیدن طوفان حدود ۴۰۰۰ پناهگاه در امتداد سواحل این کشور در خلیج بنگال آماده کرده بودند. انتظار می‌رود این طوفان ۲۲۰ کیلومتری از جزیره «ساگار» هند تا «خپوپارا» در بنگلادش را تحت تاثیر قرار دهد.

در عین حال فرودگاه کلکته هند تمام پروازها را از ظهر روز گذشته تا صبح امروز (دوشنبه) به دلیل بدی آب و هوا به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش یورونیوز، نیروی دریایی هند امروز اعلام کرد دو کشتی مجهز به تجهیزات پزشکی را برای استقرار فوری به منظور اطمینان از ایمنی و رفاه جمعیت آسیب دیده، آماده کرده است.

صدها هزار نفر در بنگلادش طی دهه‌های اخیر بر اثر طوفان جان خود را از دست داده‌اند. اکتبر گذشته نیز بر اثر وقوع «طوفان هامون» در سواحل جنوب شرقی این کشور، دو نفر کشته و نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر مجبور به ترک خانه‌هایشان شدند.

منبع:ایسنا

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

مرگ کوهنورد ۸۲ ساله در هنگام بازگشت از دماوند

درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

وزیر دارایی اسرائیل به دنبال اعمال حاکمیت بر ۸۲ درصد از مساحت کرانه باختری است

پیشنهاد سردبیر
زندگی