چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
کد خبر: ۷۵۱۷۵

این دایناسور به حراج گذاشته می‌شود!

این دایناسور به حراج گذاشته می‌شود!
بقایای یک دایناسور «استگوسور» درحالی به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد که انتظار می‌رود به قیمت میلیون‌ها دلار به فروش برسد.

 حراجی «ساتبیز» در تابستان پیش رو میزبان یک هیولا خواهد بود. این حراجی در هفدهم جولای یک اسکلت نسبتا کامل از دایناسور «استگوسور» که ۳.۳ متر ارتفاع تا ۶ متر طول دارد و قدمت آن به حدود ۱۵۰ میلیون سال قبل بازمی‌گردد را به فروش خواهد گذاشت.

«آرت‌نت» نوشت،‌ کارشناسان قیمت تقریبی این اسکلت را بین ۴ الی ۶ میلیون دلار برآورد کردند که اگر طبق پیش‌بینی‌ها فروخته شود به یکی از ارزشمندترین فسیل‌های دایناسور تبدیل خواهد شد.

این اسکلت که «آپکس» نام گرفته است در «کلرادو» و در محوطه‌ای کشف شده است که از مدت‌ها پیش محل کشف بقایای متعلق به «ژوراسیک پسین» بوده است.

«استگوسور» که یک موجود گیاهخوار بود، با یک سری صفحات بادبادکی شکل که در پشت و دمش قرار دارند که احتمالاً برای دفاع و نمایش استفاده می‌شدند از سایر گونه‌ها متمایز می‌شود.

موزه ملی تاریخ لندن در حال حاضر میزبان اسکلت مشابهی از یک «استگوسور» است که «سوفی» نام دارد و در سال ۲۰۰۳ در «وایومینگ» کشف شد.

این نخستین‌باری نیست که «ساتبیز» بقایای یک دایناسور را به مزایده می‌گذارد. این حراجی نخستین‌بار یک فسیل تی‌-رکس به نام «سو» را در سال ۱۹۹۷ به قیمت ۸.۳ میلیون دلار به فروش رسانده بود. در سال ۲۰۲۲ نیز یک «گورگوسور» به قیمت ۶.۱ میلیون دلار فروخته شد و «ماکسیموس» که یک جمجمه تی-رکس است، نیز به قیمت ۶.۱ میلیون دلار به فروش رسید. همچنین بقایای «دوروت» که یک دایناسور «تریسراتوپس» بود در سال ۲۰۲۱ به قیمت ۷.۴ میلیون دلار فروخته شد. حراجی کریستیز نیز در سال ۲۰۲۲ یک اسکلت «ولوسی‌رپتور» را به قیمت ۱۲.۴ به فروش رساند.

اما فروش این بقایای ماقبل‌تاریخ همواره با انتقاد مواجه شده است. دیرینه‌شناسان به طور ویژه از فروش بقایای این گونه‌های علمی به عنوان کالاهای لوکس انتقاد کرده‌اند.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی