۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۵۶
جمعه ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
کد خبر: ۷۶۵۸۷

پیش‌بینی هادی خامنه‌ای از نتیجه انتخابات / معصومه ابتکار: اگر دنبال تغییر هستید پای صندوق بروید / تقسیم‌بندی عجیب محسن رضایی از ادوار انتخابات ریاست‌جمهوری

پیش‌بینی هادی خامنه‌ای از نتیجه انتخابات / معصومه ابتکار: اگر دنبال تغییر هستید پای صندوق بروید / تقسیم‌بندی عجیب محسن رضایی از ادوار انتخابات ریاست‌جمهوری
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) گفت: اگر مردمی که مردد هستند اطمینان پیدا کنند که رای آنها در سرنوشتشان تاثیر دارد، امید هست که ان شاءالله تصمیم بگیرند و رای بدهند.

حجت‌الاسلام سیدهادی خامنه‌ای دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) در حاشیه شرکت در انتخابات در حسینیه ارشاد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه توصیه شما به افرادی که هنوز برای رای دادن تصمیمی نگرفتند، چیست، اظهار کرد: اگر مردمی که مردد هستند اطمینان پیدا کنند که رای آنها در سرنوشتشان تاثیر دارد و انتخابات به صورت سالم و بی دردسر برگزار می‌شود، امید هست که ان شاءالله تصمیم بگیرند و رای بدهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه افق بعد از انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؛ گفت: افق بعد از انتخابات را خوب می‌بینم که آمده‌ام رای بدهم یعنی سهم خودمان را انجام دادم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: سهم ما این است که یک فرد سالم، پاکدست و امین را معرفی کنیم که البته در روزهای گذشته این کار را هم کردیم، تصور می‌کنم انتخابات در دور اول تعیین تکلیف می‌شود و به دور دوم نمی‌رود.

همچنین در فیلمی که از هادی خامنه ای در کانال تلگرامی اعتمادآنلاین منتشر شده، وی درباره مشارکت در انتخابات گفت: من اهل پیش بینی نیستم، اگر اوضاع درست و سالم پیش برود، به آینده انتخابات و کشور امیدوار هستیم. فکر می‌کنیم رئیس جمهور موردنظر ما اگر موفق به رای آوردن شوند همانطور که گفته شده افراد کارآمد، پاکدست و امین همراه او می آیند و کارها را به دست می‌گیرند.

وی گفت: مجلس همکاری کند و به وزرای پیشنهادی رأی مثبت بدهد، طبیعتا امید است که اوضاع بهتر شود. قدم به قدم اوضاع درست خواهد شد ما مدعی نیستیم در همین مرحله همه چیز درست می شود، در طول 5 سل، 10 سال و ده‌ها سال اوضاع سال اوضاع درست می‌شود به شرط اینکه ما بخواهیم.

محسن رضایی: به عنوان سرباز وطن از مردم می‌خواهم در انتخابات شرکت کنند

محسن رضایی با حضور در شعبه مسجد لرزاده گفت: از ملت همیشه در صحنه و وفادار به انقلاب اسلامی تقاضا می‌کنم به سخن این سرباز وطن توجه کنند.

وی ادامه داد: امروز روز حساسی برای تثبیت زحمات گذشته و افق رو به آینده است؛ به همین دلیل در انتخابات باشکوه شرکت کنید تا بار دیگر همه جهان همبستگی ملت ایران با نظام و سرنوشت شان را ببینند. امیدوارم حماسه دیگری امروز برای تاریخ ایران اسلامی و آیندگان رقم بخورد.

رضایی در توصیه به رئیس جمهور آینده گفت: در طی بیش از چهار دهه حیات انقلاب اسلامی شاهد چندین انتخابات بودیم. اولین دوره معروف به دوره بزرگان و شخصیت‌های شناخته شده نظام بود مثل شهید رجایی و مقام معظم رهبری. دوره دوم انتخابات مربوط به احزاب بود مثل دوران ریاست جمهوری آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی.

وی بیان کرد: دوره سوم انتخابات بیشتر به دوره افراد ناشناخته اختصاص داشت مثل آقایان روحانی و احمدی نژاد. دوره چهارم که تغییر شیوه حکمرانی را نشان داد به دوران ائتلاف‌ها معروف شد. سرآغاز این دوران شهید رئیسی بود. در انتخابات ۱۴۰۰ بسیاری از کاندیداها از جمله بنده و آقایان قاضی زاده و زاکانی در یک ائتلافی با آقای رئیسی وارد دولت ایشان شدیم.

ابتکار: امیدوارم مردم همت کنند و پای صندوق رای بیایند

معصومه ابتکار، معاون امور زنان در دولت دوازدهم، با حضور در حسینیه جماران در حاشیه شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: بعد از مدتی که مردم احساس دلسردی می‌کردند دوباره فرصتی پیش آمد تا بیایند و الان مردم احساس می‌کنند می‌شود تفاوتی بین گزینه‌ها دید.

وی افزود: آنهایی که دنبال تغییر هستند دنبال گزینه‌ای می‌گردند تا حرف دل آنها را بزند و به نظر می‌رسد این دوره این اتفاق بیافتد؛ انشاءالله نتیجه آن سربلندی برای ایران باشد. امیدوارم مردم همت کنند و پای صندوق رای بیایند.

ابتکار تصریح کرد: توصیه‌ام‌ به جریان‌های سیاسی این است که تابع قانون باشند و مرّ قانون عمل کنند. مجریان هم تلاش کنند انتخابات در صحت کامل برگزار شود. قانون برای کاندیداها حق نظارت قائل شده و آنهای می‌توانند ناظرانی در صندوق‌های رای داشته باشند اجازه دهند این ناظرین درچارچوب قانون کار خودشان را انجام دهند تا شاهد یک انتخابات قانونمند باشیم و آنچه که خواست اکثریت مردم است محقق شود.

منبع:ایسنا و تسنیم

 

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی