۰۹ آبان ۱۴۰۵ ۰۳:۲۶
جمعه ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۷۶۶۲۰

علم الهدی: وابستگی به رهبری، ذوب شدن در ولایت و کارآمدی، سه شاخصه‌ای است که رئیس‌جمهوری باید داشته باشد

علم الهدی: وابستگی به رهبری، ذوب شدن در ولایت و کارآمدی، سه شاخصه‌ای است که رئیس‌جمهوری باید داشته باشد
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی عنوان کرد: وابستگی به رهبری، ذوب شدن در ولایت و کارآمدی، سه شاخصه ای است که امین ملت در مقام ریاست جمهوری باید داشته باشد و از همه مردم استان و مشهد دعوت می کنم تا همانطور که حماسه بدرقه را با حماسه حضور همراه کردند، در ویژه برنامه بزرگداشت چهلم شهدای خدمت که دوازدهم همین ماه در مشهدالرضا(ع) برگزار می شود، حضور پیدا کنند.

به گزارش فراز؛ حجت الاسلام سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به برگزاری دومین کنگره جهانی شهدای مقاومت که از صبح روز شنبه در مشهدالرضا(ع) برگزار می شود، اظهار کرد: حضور بیش از هزار نفر مهمان خارجی به همراه پوشش سراسری اصحاب رسانه که با یُمن تشریف فرمایی خانواده های معظم شهدا همراه می شود، همه نشان از عظمت این رویداد بزرگ و سراسری دارد.
 
وی افزود: برادران و خواهران محترم، مسئله دفاع از حرم یک جریانی است در تداوم دوران دفاع مقدس یعنی آن کسی که توانست دفاع از این نظام را بعد از شکست دشمن بعثی در مقابل بینش جریان های استکباری دنیا به نمایش بگذارد و آن را در مقام صلابت و قدرت این ملت به ثبت برساند، دفاع مقدس را به عنوان دفاع از حرم استمرار بخشید و اگرچه میدان این دفاع در عتبات عالیات شامل کربلای معلی، نجف اشرف و همینطور سوریه و شامات بود اما در واقع، همه این ها نمایشی از عظمت انقلابی ملت ایران در برابر چشم دشمن به شمار رفت.
 
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: عزیزان ما از پاکستان و افغانستان این مسیر را ادامه دادند و در این بزرگترین حرکت در مسیر تداوم مردآفرینی این ملت، ما را کمک کردند. جریان دفاع از حرم اگر نبود، دشمن استکباری به ما طمع می ورزید اما دفاع از حرم ثابت کرد عظمت ملت انقلابی ایران در برابر استکبار جهانی آمریکا و اذنابش همچنان مستحکم و فوق العاده است.
 
وی ادامه داد: خدا رحمت کند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را. مردانگی، حسن تدبیر و فرماندهی میدانی او بود که باعث شد دفاع مقدس به عنوان یک حماسه قطعی در مقابل دشمن به ثبت برسد. دیگر یک زمان کار به جایی رسید که دشمن با خودش حساب کرد زمانی با حمایت شوروی و آمریکا، بیش از هزار و پانصد کیلومتر از خاک این کشور را زیر چکمه بعثی ناپاک کشیده اما این ملت رشید و غیور نه تنها به آزادسازی این هزار و 500 کیلومتر از خاک خودشان قناعت نکردند بلکه آن ها را تعقیب کردند، دنبالشان رفتند و با جریان دفاع از حرم تا ساحل دریای مدیترانه پیش تاختند.
 
امام جمعه مشهد تصریح کرد: شعار ثابت کنگره عظیم شهدای دفاع از حرم آن است که همه ما رهین منت مدافعان حرم هستیم زیرا اگر امروز قدرت ملت به کل عالم ثابت شده است، همه اینها به حرمت خون پاک آن جوانانی است که در صحراهای تفت دیده عراق و شام به خاک و خون کشیده شدند اما ایستادند و دشمن را عقب راندند.

وی تأکید کرد: برکات این خون ها در جامعه ما، غیرتمندی مردم را به وجود آورده است. یک نمونه دیگر از این غیرتمندی، همین حماسه حضور مردم در انتخابات امروز است که پایداری و پایمردی ملت پای انقلاب و نظام اسلامی را ثابت می کند و خون های شهدای دفاع از حرم و دفاع از نظام در عرصه های گوناگون را ارزش بخشیده و عظمت آن را ثابت می کند. این ها همه از برکت خون شهداست.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز خوشبختانه مردم ما چه جوان، چه میانسال، چه سالخورده، چه زن و چه مرد قدردان حرمت خون شهدا هستند و همین برکت هاست که برای مردم بصیرت به ارمغان آورده است. برخلاف اوایل انقلاب که مردم از این و آن سؤال می کردند یا به سراغ ما می آمدند و می پرسیدند که به چه کسی رأی بدهیم، امروز بصیرت ملت به جایی رسیده که با انتخاب خود ثابت می کنند نیازمند هیچ قیّم و راهنمایی نیستند و شاخص را به درستی تشخیص می دهند. 
 
وی بیان کرد: خصوصاً برای این انتخابات که الگوی انتخاب پیش چشم مردم به طور واضح و شفاف روشن است و مردم نیز اندوه غمبار خود را در فراق شهدای خدمتشان را با انتخابی آگاهانه همراه خواهند کرد. شور و احساسی که ملت در طول این چهل روز از خود نشان داد، حاکی از این است که مردم واقعاً به چه کسی رأی می دهند و نامزدها باید چه کار کنند تا محبوب و مطلوب رأی ملت باشند.
 
علم الهدی عنوان کرد: وابستگی به رهبری، ذوب شدن در ولایت و کارآمدی، سه شاخصه ای است که امین ملت در مقام ریاست جمهوری باید داشته باشد و از همه مردم استان و مشهد دعوت می کنم تا همانطور که حماسه بدرقه را با حماسه حضور همراه کردند، در ویژه برنامه بزرگداشت چهلم شهدای خدمت که دوازدهم همین ماه در مشهدالرضا(ع) برگزار می شود، حضور پیدا کنند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
تسهیلات ازدواج بانک اقتصادنوین از هدف جلو زد
ذوب آهن اصفهان زیان‌ده شد! کارنامه اردشیر افضلی در نیمه نخست ۱۴۰۵
نظرسنجی‌های بازنگری‌شده از تساوی میان ائتلاف حاکم نتانیاهو و بلوک اپوزیسیون گادی آیزنکوت خبر می‌دهند
شهرری و شمیران چگونه از داشتن شورای مستقل محروم شدند؟ / کاشانی: انتخابات شورای تهران با اصل ۱۰۰ قانون اساسی تعارض دارد
کشور‌های خلیج فارس روی توافق صلح چندجانبه برای جلوگیری از از سرگیری جنگ آمریکا و ایران کار می‌کنند
زلزله‌ی ۱۹ کرسی اعراب در کنست؛ خروج از حاشیه پس از ۷۷ سال و بن‌بست ژنرال در برابر نتانیاهو
افزایش قیمت نفت پس از حمله به پالایشگاه عربستان سعودی و اوج‌گیری مجدد نگرانی‌های مربوط به عرضه
درمان ترافیک تهران با نسخه پزشکیان، آیا شهر را متراکم‌تر می‌کنند یا خلوت‌تر؟
نتانیاهو و آیزنکوت مدعی پیروزی در انتخابات بن‌بست‌زده اسرائیل شدند
سایپا در مسیر تحول فناورانه، توسعه موتورهای کم‌مصرف و خودروهای هیبریدی قرار گرفته است/ آینده سایپا با محوریت فناوری و کاهش مصرف سوخت روشن است
تفسیر سیاسی روز | تا کِی باید بجنگیم؟
آثار جنگ در صورت مالی پتروشیمی اروند | سقوط ۷۰ درصدی تولید و کاهش ۴ درصدی سود عملیاتی
دو تبعه بریتانیایی به اتهام کمک به ایران در ماجرای پایگاه هوایی فرفورد متهم شدند
تعرفه واردات خودرو چندبرابر شد! | دولت‌ها در زمان جنگ با تعرفه خودرو چه می‌کنند؟
چین در پی گسترش درگیری‌ها، به‌زودی نماینده‌ای ویژه به خاورمیانه می‌فرستد
نشست اعضای كمیسیون اقتصادی مجلس با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانك ملت برگزار شد/ تاكید بر نقش و تاثیرگذاری بانك ملت در تامین مالی اقتصاد كشور
کارانه معلمان: ۳ میلیون تومان با هزار اما و اگر!
کاهش ۱۲ درصدی فروش پتروشیمی ارومیه؛ مجیدنیا چگونه یک شکست فاحش را، پیروزی جا زده است؟
نشست چهار جانبه تهران دستاورد داشت؟!
آینده سیاسی نتانیاهو در هاله‌ای از ابهام؛ رای‌دهندگان اسرائیلی به پای صندوق‌های رای رفتند
اسامی برندگان جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک پاسارگاد اعلام شد
آتش‌بس محدود در شهر اولشکی با میانجی‌گری ملانیا ترامپ اجرایی شد
کارت‌های اضطراری سوخت در ۱۱ استان محدود شد؛ تدابیر سوخت‌گیری در سفر
هنگام انتقال پول، «بابت» را چطور انتخاب کنیم؟
امیر حیات مقدم، نماینده مجلس خطاب به استاندار خوزستان: لنج‌های تجاری ۸ ماه است که در شرایط بیکاری و بلاتکلیفی به سر می‌برند/ تسریع در اجرای مصوبه تغییر کاربری موقت این لنج‌ها ضرورت دارد
کارت زرد مجلس به وزیر اقتصاد؛ مجلس از پاسخ‌ها قانع نشد
توافق ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان بر ادامه گفت‌و‌گو‌ها در سایه حملات انصار الله
کاهش بهای نفت در پی امیدواری به کاهش تنش‌های خاورمیانه با پیشرفت دیپلماسی
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
دستان آلوده امارات در سودان؛ نامزدی لانا نسیبه برای دبیرکلی سازمان ملل یک رسوایی است
دیدار هیئت‌های بلندپایه در تهران؛ منطقه در آستانه درگیری‌های احتمالی در حالت آماده‌باش قرار دارد
داتین باز هم برترین شرکت فناور شد | تداوم برتری در فناوری مالی با پشتوانه بانک پاسارگاد
ارتش ایالات متحده مدعی کمک به صادرات ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از کشور‌های حوزه خلیج فارس شد
کاهش قیمت نفت از بالاترین سطوح شش‌ماه اخیر در پی امیدواری به کاهش تنش‌های جنگ ایران
تقدیر از بانک مهر ایران برای حمایت از خودکفایی و کارآفرینی
کارت زرد مجلس به وزیر اقتصاد؛ مجلس از پاسخ‌ها قانع نشد
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
آتش‌بس محدود در شهر اولشکی با میانجی‌گری ملانیا ترامپ اجرایی شد
کارت‌های اضطراری سوخت در ۱۱ استان محدود شد؛ تدابیر سوخت‌گیری در سفر
آینده سیاسی نتانیاهو در هاله‌ای از ابهام؛ رای‌دهندگان اسرائیلی به پای صندوق‌های رای رفتند
اسامی برندگان جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک پاسارگاد اعلام شد
توافق ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان بر ادامه گفت‌و‌گو‌ها در سایه حملات انصار الله
پیشنهاد سردبیر
زندگی