يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۷۹۸۰۷

شمس‌الدین حسینی، موافق وزیر پیشنهادی اقتصاد: دیروز به من زنگ زدند و گفتند لطفا به همتی رای ندهید

شمس‌الدین حسینی، موافق وزیر پیشنهادی اقتصاد: دیروز به من زنگ زدند و گفتند لطفا به همتی رای ندهید
شمس الدین حسینی در صحن علنی مجلس در دفاع از همتی، وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: دیروز از سازمان برنامه و بودجه به من زنگ زدند و گفتند به همتی رای ندهید چون او وقتی رییس کل بانک مرکزی بود، با ما سفت برخورد می‌کرد .

به گزارش فراز؛ وی با اشاره به سخنانی که صمصمامی در قامت مخالف همتی ایراد کرد، با تایید رشد قیمت دلار در دوره مسئولیت همتی در بانک مرکزی گفت: موضوع این است که کشور در شرایط بحرانی قرار داشت . خروج از برجام عامل این اتفاق بود و باید شرایط کشور را در نظر گرفت.

وی گفت: آقای همتی مدارج علمی خود را در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران طی کرد که این مورد برای ما خیلی ارزشمند است و اعتقاد داریم چنین کسی به اقتصاد ایران آگاه تر است. سابقه اجرایی ایشان به عنوان رییس بیمه و رییس کل بانک مرکزی نیز بسیار قابل اهمیت است. ایشان ۱۹ ماه در جبهه نیز حضور داشتند.

وی ادامه داد: در رسیدگی به برنامه و عملکرد ایشان و دیگر وزرای پیشنهادی به تجارب توجه کنید. وزارتخانه جای آزمایش نیست.  از سال ۷۶ تا ۹۹ رشد اقتصادی کشور ما متأسفانه ۲ درصد بوده است. از برجام دفاع نمی‌کنم اما می‌گویم خروج از برجام ربطی به بانک مرکزی و مدیریت آن ندارد. خروج از برجام برای ما تبعات داشت. متاسفانه در آن دوران ارتباط خود را با کشورهای همسایه به صفر رساندیم و در نتیجه درآمد ارزی به شدت کاهش پیدا کرد.  باید با امید با مردم صحبت کنیم. ایشان ذخیره ارزی کشور را حفظ کردند.

وزیر اسبق اقتصاد گفت: در خصوص بانک آینده هم گفتند، من اعتراض دارم که این مسائل را پشت تریبون بگویند . بانک آینده به غلط تشکیل شد و در آن تخلفاتی صورت گرفت. حتی اختیارات ویژه هم در رسیدگی به بانک آینده افاقه نکرد. ما در قانون برنامه هفتم پیشرفت و قانون بانک مرکزی امدیم پیش بینی هایی کردیم .

او گفت: من نمی‌گویم همتی بهترین عملکرد را داشته اما می‌گوییم وی تحصیلات مرتبط دارد و تجارت لازم را دارد و در شرایط سخت مسئولیت قبول می کند . او 10 روز سفیر چین بود که در شرایط بحرانی او را صدا زدند که بیاید و رییس کل بانک مرکزی شود . از او تعهد می‎گیریم که در اجرای احکام قانون برنامه مصر باشند و آن را اجرا کنند و اگر در جایی کاستی می‌بینند اصلاح کنند .

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی