شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ 26 July 2025
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۸۰۶۰۴

کعبی، عضو خبرگان رهبری: وفاق ملی الزاماتی دارد/ شعار «آشتی ملی» فریبنده است؛ مردم با کسی قهر نیستند

کعبی، عضو خبرگان رهبری: وفاق ملی الزاماتی دارد/ شعار «آشتی ملی» فریبنده است؛ مردم با کسی قهر نیستند
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: «وفاق ملی» نیاز امروز کشور است و اقتدار و امنیت ملی را تضمین می‌کند اما شعار «آشتی ملی» فریبنده است چرا که مردم با کسی قهر نیستند.

 
آیت الله عباس کعبی اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی در حکمرانی خردمندانه در سطوح گوناگون به ۲ شاخصه عزت و حکمت نیازمند است؛ عزت در خصوص شهروندان و حکمت مربوط به حکمرانان است. در عزت اجتماعی چند عنصر باید لحاظ شود؛ نخست ارتقای کرامت انسانی است و مردم باید احساس کنند که از حقوق برابر شهروندی برخوردار هستند؛ در عمل شهروند درجه یک و درجه دو نداشته باشیم.
 
وی افزود: دوم آنکه از استعدادها و توانمندی‌های همه استفاده شود و مطلب سوم مسائل معیشتی، امنیت شغلی و حداقل‌های زندگی مردم تأمین شود؛ در این زمینه فقر و شکاف طبقاتی، فساد و تبعیض و تحقیر اجتماعی عزت اجتماعی شهروندان را لگدمال می‌کند و باید آنها را ریشه‌کن کرد. سطح اعتماد مردم به حکمرانان بر اساس امید آفرینی و الهام بخشی توأم با صداقت و واقعیت ارتقا می‌یابد.
 
آیت الله کعبی تصریح کرد: در شاخصه حکمت نیز چند اصل از جمله عقلانیت وجود دارد؛ مشورت با کارشناسان، دوراندیشی و نگاه راهبردی طبق اصل عقلانیت است؛ وفاق ملی با بهره‌گیری از کارشناسانی از احزاب و جناح‌های مختلف کشور امکان پذیر است. همچنین حکمرانی مردمی به‌معنای دخالت دادن مردم در تصمیم‌گیری‌ها نیز در این چارچوب تعریف می‌شود؛ یعنی علاوه بر نمایندگان مردم در مجلس، در محلات، روستاها، نخبگان و اقشار مختلف نیز مردم در حل مشکلات کشور نظر جمعی بدهند و به دیدگاه‌های آنها بی توجهی نشود.
 
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: دولت باید در امور، تسهیلگری و حمایت کند؛ دولت بزرگ خلاف حکمت است؛ دولت چابک و مردم بزرگ؛ نه مردم کوچک و دولت بزرگ. ۲ صفت عزت و حکمت در حکمرانی، مبتنی بر توجه به چند مطلب است؛ مطلب نخست اقتدار و پایبندی به قانون است؛ همچنین نمی‌توانیم ساختارهای جدیدی اضافه کنیم و طبق ساختار قانونی تعامل سه قوه باید مشخص باشد.
 
آیت الله کعبی گفت: بر اساس حکمرانی خردمندانه دولت نباید گزارش‌محور عمل کند؛ اگر چه گزارش مهم است اما به جای گزارش محوری باید اهداف و مأموریت‌های کلان نظام را مدنظر قرار دهد؛ باید ببیند در عمل تا چه میزان رضایتمندی عمومی، سرمایه اجتماعی، مبارزه با فساد، ارزش پول ملی، نرخ تولید و… افزایش یافته است. همچنین نباید اقتدار منطقه‌ای و بین‌المللی ایران آسیب ببیند؛ می‌توانیم به صورت تاکتیکی تعامل داشته باشیم اما از لحاظ راهبردی نباید در اعمال اقتدار ضعف نشان دهیم و فریب دشمن را بخوریم.
 
وی تاکید کرد: «وفاق ملی» نیاز امروز کشور است و اقتدار و امنیت ملی را تضمین می‌کند اما شعار «آشتی ملی» فریبنده است؛ مردم با کسی قهر نیستند؛ مردم با یکدیگر علیه دشمنان اسلام و فتنه‌گران متحدند. وفاق ملی هم الزاماتی دارد که شامل مرزبندی روشن با آمریکا، اسرائیل و فتنه‌گران است.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

جلسه با مدیران باشگاه استقلال؛ وریا غفوری دستیار ساپینتو می‌شود؟

باید از بلندگو برای اطلاع‌رسانی در زمان جنگ استفاده کنیم

درگیری سه شرور با ماموران پلیس در حین انجام ماموریت جمع‌آوری اتباع غیرمجاز

این کشور منطقه، بهشت واردات و تنوع خودروها است

ویدیو؛ داخل ساختمان دادگستری زاهدان بعد از حمله تروریستی امروز صبح

پیکر سردار شهید نارنجی به خاک سپرده شد

تلاش وزارت ورزش در پیگیری و تبرئه ورزشکاران متهم به تجاوز جنسی در کره جنوبی | دنیامالی: قطعا در داخل هم برخوردهای خودمان را با آنها خواهیم داشت

دستور دادستان کل کشور برای شناسایی عوامل پشت‌پرده حمله تروریستی امروز به دادگستری زاهدان

آخرین وضعیت مجروحان حادثه امروز تروریستی در زاهدان

تاکید وزیر کشور بر پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان

تصمیمات راهبردی جدید وزارت علوم بعد از جنگ ۱۲ روزه

دیدار با میرحسین؛ گامی به سوی رفع حصر؟!

وزیر کشور: تفاوت‌های فرهنگی و قومی در کشور، ثروتی گرانبهاست

آماری از فاصله ازدواج تا تولد فرزند اول در کشور

پیشنهاد سردبیر

بازداشت یک ایرانی به جرم حمل ۲۳ میلیون دلار کوکایین

پابلو اسکوبار ایرانی کیست؟

پیام افشار دوست در پایان نامه: فصل سوم، قسمت اول

چرا جامعه شناسان، جامعه را نمی‌شناسند؟!

عباس نخعی‌راد عضو کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان مهاجرت به فراز گفت:

استخدام اتباع صرفا برای مشاغل ساختمانی و دامداری

زندگی