سه‌شنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ 02 September 2025
شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۸۰۸۴۲

"ضمانت نامه بازگشت سفر"، خدمتی جدید از بانک پاسارگاد

خدمت "ضمانت نامه بازگشت سفر" در نرم‌افزار ویپاد بانک پاسارگاد راه‌اندازی و آماده ارائه به متقاضیان گرامی می‌باشد.

بانک پاسارگاد به‌عنوان بانکی پیشرو در ارائه خدمات الکترونیک امکان ارائه خدمت "ضمانت نامه بازگشت سفر" را به‌صورت غیرحضوری و از طریق نرم افزار ویپاد فراهم کرده است.

با توجه به نقش مهم ضمانت‌نامه‌های بانکی در کاهش ریسک و تسهیل مبادلات، بانک پاسارگاد با رویکرد توسعه بانکداری دیجیتال اقدام به جایگزینی ضمانت‌نامه‌های الکترونیکی و دیجیتال با نوع کاغذی آن کرده است.

دیجیتالی‌سازی ضمانت‌نامه‌های تجاری توسط بانک پاسارگاد منجر به کاهش هزینه‌ها و زمان انجام کار و بهبود تجربه‌ مشتریان در بهره‌مندی از خدمات بانکی شده است و از سویی با حذف وابستگی به فرایندهای مبتنی‌بر کاغذ، اقدام مؤثری در جهت حفظ محیط زیست و بانکداری سبز است.

از جمله مزایای ضمانت‌نامه دیجیتالی بازگشت سفر می‌توان به سرعت بسیار بالا در صدور، حذف هزینه‌های اداری و عملیاتی مرتبط با مدارک فیزیکی، تأیید هویت و اعتبارسنجی آنی طرفین، جلوگیری از جعل و تقلب در ضمانت‌نامه‌ها، ذخیره‌سازی و بایگانی آسان ضمانت‌نامه‌ها در فضای مجازی، قابلیت رهگیری و پیگیری ضمانت‌نامه‌های صادرشده و کاهش ریسک اعتباری در معاملات الکترونیکی اشاره کرد. 

هموطنان گرامی برای بهره‌مندی از این خدمت، می‌توانند پس از کسب سطح 4 احراز هویت در نرم‌افزار ویپاد، اقدام فرمایند. 

گفتنی است مرکز اطلاع‌رسانی ویپاد با شماره تماس23215000-094 آماده پاسخ‌گویی به مشتریان محترم می‌باشد. 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

ویدیو؛ پیاده‌روی «پوتین» و «شی‌ جین‌پینگ» در اطراف محل اقامت رئیس‌جمهور چین

مدیرعامل غول تولید شکلات و قهوه، به دلیل داشتن روابط عاشقانه اخراج شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی