پورمحمدی: سال گذشته ۲۰۰ عملیات جاسوسی و خرابکاری اقتصادی در ایران کشف شده است
مصطفی پورمحمدی فعال سیاسی اصولگرا با حضور در شبکه خبر گفت: جمهوری اسلامی ۴۵ سال در برابر تمام توطئه ها، نفوذها، کودتاها، عملیات ترور و عملیات نفوذ مقاومت کرده است.
پورمحمدی، وزیر سابق دادگستری گفت: گزارشی به دست من رسیده که نشان می دهد در همین سال گذشته ۲۰۰ عملیات جاسوسی و خرابکاری اقتصادی در ایران کشف شده است. صدایش هم بلند نشده است. این خبرها که به مردم نمی رسد. اما وقتی عملیات تروری شکل می گیرد همه آن را تکرار می کنند. بگوییم که چقدر آن خنثی شده است. اگر اینها در همه جا نفوذ دارند که دیگر چیزی از امنیت در ایران برقرار نمی شد. کسی آرامش نداشت. اگر در میان فلسطینی ها و حزب الله نفوذ داشتند که امروز نمی توانستند تا این میزان مقاومت کرده و بایستند.
او در ادامه به انفجار پیجرهای حزب الله اشاره کرد و گفت: یک عملیات پیجر که بسیار عملیات اطلاعاتی پیچیده ای است که البته آن قسمتی که به سمت ما بر می گردد، با بی احتیاطی هم همراه بوده است، ببینید که چقدر خسارت وارد کرد. ولی لبنان و حزب الله ایستاده است.
منبع:خبرآنلاین
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد